Marion Ravn:

Bekrefter brudd

For tre år siden ble det kjent at artisten hadde funnet kjærligheten med «hemmelig» samboer. Nå er det slutt.

KRYPTISK: Artist Marion Ravn og samboeren har gått hver til sitt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KRYPTISK: Artist Marion Ravn og samboeren har gått hver til sitt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For tre år siden kunne artist og «Maskorama»-detektiv Marion Ravn (36) avsløre overfor Dagbladet Magasinet at hun hadde funnet kjærligheten på ny, to år etter at det ble kjent at hun og snowboard-stjernen Andreas Ygre Wiig (39) hadde gått hver til sitt.

- Vi har det veldig bra sammen. Han tilhører ikke underholdningsbransjen. Ikke idrettsbransjen heller, for øvrig. Han er ikke et kjent navn, og vil heller ikke ha det, var blant det hun sa.

Ravn har siden den gang holdt kortene tett til brystet hva gjelder å røpe detaljer om kjæresten. I fjor kunne hun imidlertid avsløre overfor Se og Hør at de to hadde blitt samboere.

- Ja, det har vi. Men jeg har ikke lyst til å gå i noen detaljer, svarte artisten på spørsmålet om når de to ble samboere.

SINGEL: Iselin Nordøy ble kjent da hun fant kjærligheten på «Love Island». Kjærligheten tok slutt i sommer, og nå forteller Iselin om hvordan singeltilværelsen er. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch / Rød Løper Vis mer

Singel i vår

I denne ukas episode av «Hver gang vi møtes» kommer det imidlertid fram at Ravn og samboeren har gått hver til sitt.

Det er da Elisabeth Andreassen (62) blir hedret av Sol Heilo (38) at sangeren innrømmer bruddet. Førstnevnte mistet nemlig ektemannen sin i 2016, og Ravn berømmer derfor 62-åringen for hennes livsglede.

SINGEL: Tre år etter at artisten avslørte at hun hadde funnet kjærligheten på ny, har forholet tatt slutt. Foto: Thomas Andersen / TV 2
SINGEL: Tre år etter at artisten avslørte at hun hadde funnet kjærligheten på ny, har forholet tatt slutt. Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer

Samtidig avslører hun at det er nettopp Elisabeth som har bidratt i hennes nye singeltilværelse, der hun har lastet ned Tinder.

- Da jeg ble singel igjen i vår, sa du: «Nå skal jeg fortelle deg noe, Marion. Tinder har et nytt abonnement, hvor du betaler, og så kan bare de du liker, se det», sier hun, uten å utdype.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Sto på bar bakke

I fjor ga Ravn ut albumet «Mellom disse 4 vegger». Artisten har tidligere uttalt til Dagbladet at albumet blant annet handler om bruddet med eksmannen Andreas Ygre Wiig.

De to var i et svært offentlig forhold, og ikke minst ekteskap. Ygre Wiig og Ravn møttes i Los Angeles, og var sammen i sju år før giftet seg i mai 2013.

Etter to års ekteskap valgte derimot duoen å gå hver til sitt.

- Rett etter bruddet var det utfordrende og kaotisk, og jeg sto på bar bakke. Vi bodde i hans hus, alt jeg eide var et piano, og det var det. Men jeg har sakte, men sikkert bygd opp mitt eget liv igjen. Og jeg har kjøpt en leilighet på «Løkka» som jeg elsker, fortalte hun blant annet til avisa.

SKILTE SEG: Etter to års ekteskap valgte Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig å gå hver til sitt. Her er de avbildet på bryllupsdagen, 25. mai 2013. Foto: Espen Solli
SKILTE SEG: Etter to års ekteskap valgte Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig å gå hver til sitt. Her er de avbildet på bryllupsdagen, 25. mai 2013. Foto: Espen Solli Vis mer

Ravn fortalte videre at hun har gått gjennom flere brudd som har resultert i en rekke mediesaker, blant annet bruddet fra M2M-kollega Marit Larsen (35), plateselskap og ikke minst bruddet med Ygre Wiig.

- Da jeg startet å bli intervjuet var jeg i tenåra, og hadde lært at man skal svare om voksne mennesker spør om noe. Men nå har jeg lært meg å holde flere ting privat, sa hun, og fortsatte:

- Jeg har startet på scratch flere ganger. Gått på trynet og reist meg opp igjen. Alle gangene har kjentes like tøffe, men jeg føler at jeg de siste åra har fått en livsendring. Nå vet jeg mer hvem jeg er og hva slags liv jeg vil ha.

Marion Ravn har de siste lørdagene vært å se som en del av detektivpanelet i NRK-suksessen «Maskorama». I helga var det finale og Trollet, Elgen og Vikingen konkurrerte om seieren.

IKKE LOV: Da to av «Singletown»-deltakerne brøt reglene, truet produksjonen med å kaste dem ut av programmet hvis de gjorde noe lignende igjen. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Vant «Maskorama»

Halvveis i programmet måtte Vikingen la masken falle. Inne i kostymet skjulte Youtube-profil Herman Dahl (18) seg.

Så var det duket for duell - med de to gjenværende deltakerne. Her skulle Trollet og Elgen synge en låt fra året de er født.

Etter noen spennende minutter, ble det klart at Trollet hadde vunnet årets «Maskorama» - til jubel fra dommerne.

Men - hun ble ikke avslørt med det aller første. Først måtte Elgen, som havnet på andreplass, la masken falle. Det viste seg å være ingen ringere enn Markus Bailey (28) som skjulte seg inni.

SEIER IGJEN: Ulrikke Brandstorp var Trollet, og har dermed vunnet sin andre sangkonkurranse på et år. Foto: Julia Naglestad / NRK
SEIER IGJEN: Ulrikke Brandstorp var Trollet, og har dermed vunnet sin andre sangkonkurranse på et år. Foto: Julia Naglestad / NRK Vis mer

Bailey sang én gang til, før Trollet - årets vinner - endelig skulle avsløres. Det viste seg å være Ulrikke Brandstorp (25) - som mange hadde gjettet.

- Dette er det morsomste jeg har vært med på, og det mest krevende, sa Brandstorp.