Silje Nordnes:

Bekrefter brudd

Programlederen innrømmer i «Lørdagsrådet» at hun er singel.

BRUDD: Det har lenge vært spekulert på sivilstatusen til Silje Nordnes og Fay Wildhagen. Nå bekrefter førstnevnte at det er slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Det har lenge vært spekulert på sivilstatusen til Silje Nordnes og Fay Wildhagen. Nå bekrefter førstnevnte at det er slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har lenge vært spekulert på programleder Silje Nordnes' (36) sivilstatus. Hun skapte nemlig store overskrifter i norske medier da det i mars 2019 ble kjent at hun hadde funnet lykken med artist Fay Wildhagen (27).

Den hyggelige nyheten ble kjent like før jul i 2018, men det skulle gå flere måneder før det ble bekreftet hvem som hadde kapret hjertet hennes. Den gang var det Markus Neby (29), tidligere P3Morgen-profil, som avslørte identiteten på hennes nye flamme.

Duoen viste seg sammen for første gang under P3Gull i 2019, og delte lenge en rekke bilder av hverandre i sosiale medier. Det siste året har det imidlertid vært stille rundt paret i offentligheten.

Nå avslører programlederen at det er slutt.

Bekrefter brudd

I lørdagens episode av «Lørdagsrådet», der Nordnes var en av de tre gjestene, fikk de tradisjonen tro spørsmål om hvor de befinner seg i livet, herunder sivilstatusen sin.

I runden, som også Ronny Brede Aase (34) og Kåre Magnus Bergh (42) var en del av, kom hun denne uka med svar på spørsmålet mange har lurt på.

- Jeg er 36 år, jeg er singel og jeg bor alene, innrømmer hun i programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer