Marianne Jemtegård:

Bekrefter brudd

«God Morgen Norge»-stylisten og franske Zinho Alves har skilt lag.

SINGEL: Stylist og moteekspert Marianne Jemtegård bekrefter overfor Dagbladet at forholdet med Zinho Alves har tatt slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SINGEL: Stylist og moteekspert Marianne Jemtegård bekrefter overfor Dagbladet at forholdet med Zinho Alves har tatt slutt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2017 ble det kjent at «God Morgen Norge»-stylist og moteekspert Marianne Jemtegård (42) hadde funnet lykken med den franske personlige treneren Zinho Alves.

De møttes på romantisk vis i Paris i forbindelse med en jobb, og sommeren 2018 ble de foreldre til dattera Julia Amelia (2). Nå har imidlertid forholdet tatt slutt, og Jemtegård har blitt singel.

Det bekrefter hun overfor Dagbladet.

- Vi har blitt skilt som gode venner. Siden han er fransk, så var det naturlig for ham å flytte tilbake til Paris. Nå er det full jentefest hjemme i leiligheten hos meg. Det går greit, corona til tross, sier Jemtegård.

Moteeksperten sier at hun og Alves prøvde å få det til å fungere en periode, men at de nå ikke har vært et par på en stund.

- Men det er fint å fortsette å være venner og samarbeide om barnet.

- Anbefales ikke

Jemtegård synes det har vært tøft å bli singel midt i pandemien. Det har blitt mye alenetid, og 42-åringen savner nå kontakt med andre - som det «sosiale dyret» hun er.

- Jeg tror mange har følt på ensomheten når landet stenger ned, særlig når man har små barn. Man kan jo ikke få hjelp av besteforeldre og slikt, som jo er i risikogruppa, forklarer stylisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer