Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

Bekrefter brudd

Stjerneparet bryter forlovelsen.

SKILLER LAG: Etter en rekke bruddrykter den siste tida, bekrefter Lopez og Rodriguez at de har skilt lag. Foto: Splash News / NTB
SKILLER LAG: Etter en rekke bruddrykter den siste tida, bekrefter Lopez og Rodriguez at de har skilt lag. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) bekrefter torsdag at de har brutt forlovelsen og gjort det slutt. Det sier paret i en uttalelse til Today, ifølge People.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser fram til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen. Vi ønsker det beste for hverandre og hverandres barn. Av respekt for dem, er den eneste kommentaren vi har å si takk til alle som har sendt vennlige ord og støtte», heter det i uttalelsen.

Det har hersket full forvirring om stjerneparets forhold den siste tida. I mars skrev en rekke amerikanske kjendismedier at Lopez og Rodriguez hadde gått fra hverandre og brutt forlovelsen, noe de selv tilbakeviste kort tid etter.

- Alle meldinger er unøyaktige. Vi jobber oss gjennom noen ting, het det i en uttalelse fra skuespilleren og baseballproffen den gang.

Men nå er det altså slutt en gang for alle.

Forlovet seg

Lopez og Rodriguez ble et par for nærmere fire år siden, og forlovet seg for to år siden og kjøpte i fjor et hus for 40 millioner dollar i Miami.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.