Linn Skåber:

Bekrefter brudd

Etter seks år er det slutt mellom Linn Skåber og kjæresten.

BRUDD: Linn Skåber bekrefter i podkast at det er slutt mellom henne og Simon Malm. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BRUDD: Linn Skåber bekrefter i podkast at det er slutt mellom henne og Simon Malm. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av 2015 kunne komiker og skuespiller Linn Skåber (51) dele den hyggelige nyheten om at hun hadde funnet lykken med musikeren Simon Malm (48), som er bassist i den norske gruppen Babel Fish.

Nå bekrefter hun imidlertid i den nye podkasten «Summa summarum» at de har gått hver til sitt etter seks år sammen. Skåber blir nemlig spurt om sine beste og verste sider som kjæreste.

- For det første, så har jeg ikke kjæreste. Det er slutt med kjæresten min, så nok en gang er jeg gjennom en prosess hvor jeg forsøker å ikke hoppe over ting, men forsøker å bevare alle følelsene og jobber med det stille og forsiktig hver eneste dag, svarer hun i podkasten.

Podkasten «Summa summarum» ledes av journalist Kjersti Kvam, og med seg i studio har hun psykolog Ragnhild Bang Nes. Duoen samtaler om livet gjesten har levd til nå.

På spørsmål om Skåber synes det går ålreit etter bruddet, svarer hun:

- Jeg synes det. Ålreit fordi man er så heldig å få leve, men man skal tørre å være litt i alle de følelsene et brudd gjør med deg.

Videre forteller Skåber at hun forsøker å finne trygghet, stable seg på beina, snakke mye og gå gjennom det man ifølge henne bør gjøre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer