Linn Skåber:

Bekrefter brudd

Etter seks år er det slutt mellom Linn Skåber og kjæresten.

BRUDD: Linn Skåber bekrefter i podkast at det er slutt mellom henne og Simon Malm. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BRUDD: Linn Skåber bekrefter i podkast at det er slutt mellom henne og Simon Malm. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av 2015 kunne komiker og skuespiller Linn Skåber (51) dele den hyggelige nyheten om at hun hadde funnet lykken med musikeren Simon Malm (48), som er bassist i den norske gruppen Babel Fish.

Nå bekrefter hun imidlertid i den nye podkasten «Summa summarum» at de har gått hver til sitt etter seks år sammen. Skåber blir nemlig spurt om sine beste og verste sider som kjæreste.

- For det første, så har jeg ikke kjæreste. Det er slutt med kjæresten min, så nok en gang er jeg gjennom en prosess hvor jeg forsøker å ikke hoppe over ting, men forsøker å bevare alle følelsene og jobber med det stille og forsiktig hver eneste dag, svarer hun i podkasten.

SLUTT: Etter seks år sammen er det slutt mellom Simon og Linn. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
SLUTT: Etter seks år sammen er det slutt mellom Simon og Linn. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Podkasten «Summa summarum» ledes av journalist Kjersti Kvam, og med seg i studio har hun psykolog Ragnhild Bang Nes. Duoen samtaler om livet gjesten har levd til nå.

På spørsmål om Skåber synes det går ålreit etter bruddet, svarer hun:

- Jeg synes det. Ålreit fordi man er så heldig å få leve, men man skal tørre å være litt i alle de følelsene et brudd gjør med deg.

Videre forteller Skåber at hun forsøker å finne trygghet, stable seg på beina, snakke mye og gå gjennom det man ifølge henne bør gjøre.

- Være innom sorg, melankoli, glede og takknemlighet som er mitt viktigste ord, legger hun til, og forteller at det ikke er noe vits i å straffe seg selv for at et forhold ikke fungerer, men at det er en del av det å være menneske.

Dagbladet har vært i kontakt med Linn Skåber, som er kjent med at bruddet omtales. Hun ønsker imidlertid ikke å kommentere saken.

- HUN HAR GANSKE MANGE KJÆRESTER: Frisør og venninne Caroline Denise Svendsen forteller Leo Ajkic om Linn Skåbers kjærestepreferanser. - Hun driver og gir bort menn til venninnene sine, sier Svendsen. Video: NRK Vis mer

Åpen om kjæresten

Da Skåber i 2015 bekreftet overfor Se og Hør at hun hadde blitt kjæreste med Malm følte hun seg heldig som hadde møtt ham. Også i ettertid har hun åpnet seg om forholdet.

Hun har blant annet tidligere avslørt den noe snodige måten de møttes på, som var gjennom en venninne av Skåber, som tidligere hadde datet Malm.

I et intervju med VG har hun tidligere også fortalt at hun og musikeren har de samme grunnverdiene i livet, noe hun satte stor pris på.

- Jeg tror ikke nødvendigvis Simon og jeg hadde funnet hverandre i en stor gjeng da vi var unge. Men når du blir eldre, setter du mer pris på det som ligger bak deg. Jeg setter pris på roen, den energien han har. Jeg ser for meg at jeg kan bli gammel med Simon, fortalte Skåber til avisa.

- LETT: Linn Skåber er blant skuespillerne i den nye filmen «Wendyeffekten». Der spiller hun luksusprostituert. Vis mer

I 2013 opplevde komikeren å miste faren Willy Skåber, og tre år seinere mistet hun også mora, Ragnhild. Året etter at mora gikk bort, traff hun Malm, og hun har i ettertid fortalt at hun var takknemlig for at han fikk anledning til å møte mora før hun gikk bort.

- Det var en viktig tid å komme inn i hverandres liv på. Jeg sier det av og til til Simon: «Vi fikk ikke opplevd noen fødsler, men vi fikk oppleve mye død». Det er også en måte å oppleve livet på, noe som binder oss sammen. Det var veldig sterkt, fortalte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer