Iselin Guttormsen:

Bekrefter brudd

Influenser og sexolog Iselin Guttormsen avslører samlivsbrudd.

BRUDD: Influenser og sexolog Iselin Guttormsen avslører at hun og samboeren Tom har gått hver til sitt. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BRUDD: Influenser og sexolog Iselin Guttormsen avslører at hun og samboeren Tom har gått hver til sitt. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og sexolog Iselin Guttormsen (34) har de seineste åra gjort seg godt bemerket i sosial medier med sine ærlige innlegg.

Hun har blant annet vært å se i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og «Bloggerne», og var nylig aktuell som en av deltakerne i høstens «Skal vi danse». Sistnevnte program måtte hun trekke seg fra som følge av brudd i foten.

På Åros i Asker kommune har hun bodd sammen med samboeren Tom Sørensen og to døtre.

Nå avslører imidlertid influenseren at det er brudd med samboeren.

- Ekstremt vanskelig

Det bekrefter 34-åringen på Instagram.

«Livet blir ikke alltid slik man har sett for seg og noen ganger må man ta noen tøffe valg, selv om de er tunge, vonde og ekstremt vanskelige. Tom og jeg har i en lengre periode, over tid - forsøkt å ta vare på kjærligheten som kjærester, men har blitt enige om å gå hvert til vårt», skriver Guttormsen blant annet i innlegget.

Videre trekker hun fram at de to har et godt forhold på tross av bruddet, og framhever alle de gode minnene og stundene de har skapt sammen.

«Vi har ingenting annet en respekt og kjærlighet for hverandre som mennesker og vi skal fortsette å være de råe, flinke og rare foreldrene for jentene våres - som vi alltid har vært. Vi håper på forståelse og respekt for den fryktelige tunge tiden vi har vært i - og kommer til å være i tiden fremover», fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer