Iselin Guttormsen:

Bekrefter brudd

Influenser og sexolog Iselin Guttormsen avslører samlivsbrudd.

BRUDD: Influenser og sexolog Iselin Guttormsen avslører at hun og samboeren Tom har gått hver til sitt. Foto: Morten Eik / Se og Hør
BRUDD: Influenser og sexolog Iselin Guttormsen avslører at hun og samboeren Tom har gått hver til sitt. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og sexolog Iselin Guttormsen (34) har de seineste åra gjort seg godt bemerket i sosial medier med sine ærlige innlegg.

Hun har blant annet vært å se i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» og «Bloggerne», og var nylig aktuell som en av deltakerne i høstens «Skal vi danse». Sistnevnte program måtte hun trekke seg fra som følge av brudd i foten.

På Åros i Asker kommune har hun bodd sammen med samboeren Tom Sørensen og to døtre.

Nå avslører imidlertid influenseren at det er brudd med samboeren.

SVARER: Iselin Guttormsen har vært influenser i flere år, nå svarer hun på det teiteste ryktet hun har hørt om seg selv. Video: Celina Morken Reporter: Thea Hope Vis mer

- Ekstremt vanskelig

Det bekrefter 34-åringen på Instagram.

«Livet blir ikke alltid slik man har sett for seg og noen ganger må man ta noen tøffe valg, selv om de er tunge, vonde og ekstremt vanskelige. Tom og jeg har i en lengre periode, over tid - forsøkt å ta vare på kjærligheten som kjærester, men har blitt enige om å gå hvert til vårt», skriver Guttormsen blant annet i innlegget.

Videre trekker hun fram at de to har et godt forhold på tross av bruddet, og framhever alle de gode minnene og stundene de har skapt sammen.

«Vi har ingenting annet en respekt og kjærlighet for hverandre som mennesker og vi skal fortsette å være de råe, flinke og rare foreldrene for jentene våres - som vi alltid har vært. Vi håper på forståelse og respekt for den fryktelige tunge tiden vi har vært i - og kommer til å være i tiden fremover», fortsetter hun.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Guttormsen, foreløpig uten hell.

FLYTTET SAMMEN: Blogger Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Nihu gikk drastisk til verks i forberedelsene til årets «Skal vi danse»-sesong. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Kjøpte leilighet

Det er knappe to måneder siden Guttormsen avslørte at hun hadde kjøpt seg leilighet i Oslo. Overfor Dagbladet forklarte hun leilighetskjøpet slik:

- Du, den kjøpte jeg fordi jeg ville gjøre en klok investering. Både for meg selv men også for døtrene mine sin framtid.

Videre sa influenseren, som forrige uke vant prisen «Årets influencer» på Vixen Awards, at hun er mye fram og tilbake fra Oslo hele tida på grunn av jobb, og at hun derfor bruker en del penger på det.

ÅRETS INFLUENCER: Iselin Guttormsen ble «Årets influencer» under Vixen Awards 2021. Vis mer

- Derfor tenkte jeg hvorfor ikke bare kjøpe en leilighet, slik at jeg på hektiske dager kan være i Oslo og få unnagjort masse på en gang, så kan jeg heller ha en dag fri med barna hjemme.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer