JoJo Siwa:

Bekrefter brudd

Etter et år som kjærester er det slutt for YouTuberen og Kylie Prew.

BRUDD: Kylie Prew og JoJo Siwa er ikke lenger et par. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB
BRUDD: Kylie Prew og JoJo Siwa er ikke lenger et par. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Joelle Joanie «JoJo» Siwa (18) gjør stor suksess på dansegulvet i amerikanske «Skal vi danse», som den ene halvdelen av konkurransens første likekjønnede danseduo.

Hun sto i januar fram som skeiv, og bare to uker seinere kunne hun røpe at hun var i et forhold med Kylie Prew (18). De to dukket for første gang opp offentlig sammen i starten av september, og har delt romantiske innlegg i sosiale medier.

For et par uker siden begynte imidlertid bruddryktene å florere, etter at Prew visstnok skal ha sluttet å sitte blant publikum i danseprogrammet.

Ryktene fikk fart på mølla da Siwa på Instagram skrev at hun hadde hatt det tøft i privatlivet.

ALDRI FØR: Jojo Siwa og Jenna Johnson danser sammen denne sesongen av «Dancing with the Stars» og skaper historie. Video: Tiktok @itsjojosiwa og @ jennachmerkovskiy Vis mer

Nå bekrefter hun selv brudd overfor Paris Hilton (40) i hennes podkast «This is Paris».

- Jeg har ikke snakket om dette offentlig, men vi har gjort det slutt. Hun er bokstavelig talt fortsatt min beste venn. Jeg snakket med henne i går. Hun fikk akkurat en ny valp. Hun er fantastisk. Hun har det kjempebra, og jeg har det kjempebra, sier Siwa til realitystjerna, ifølge Entertainment Tonight.

- Jeg er veldig heldig som ikke har mistet henne helt, fordi, selv om forhold tar slutt, trenger ikke vennskap å gjøre det.

Hun forklarer at det var «riktig person, feil tidspunkt» som er årsaken til bruddet. 18-åringen har en svært hektisk timeplan, noe som også har bidratt til at forholdet tok slutt.

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

- Jeg er veldig glad for at jeg husker alle de morsomme tidene, alle de gode tidene, og det var ingenting kjipt som skjedde, forklarer hun.

18-åringen ble berømt etter sin deltakelse i realityprogrammet «Dance Moms». Etter deltakelsen fortsatte hun med å etablere en karriere som YouTube-stjerne, sanger og underholder.

En rekke av musikkvideoene hennes har mer enn 100 millioner visninger, mens hitlåten «BOOMERANG», som ble utgitt i 2016 da Siwa bare var 13 år gammel, har nærmere en milliard visninger.

I fjor var hun å se på magasinet Times årlige liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer