Chrishell Stause og Jason Oppenheim fra «Selling Sunset»:

Bekrefter brudd

- Noe av det beste som noensinne har skjedd meg.

BRUDD: Forholdet mellom Jason Oppenheim og Chrishell Stause har tatt slutt. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Forholdet mellom Jason Oppenheim og Chrishell Stause har tatt slutt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I juli i år ble det kjent at kjendisverdenen hadde fått et nytt stjernepar da «Selling Sunset»-profilene Chrishell Stause (40) og Jason Oppenheim (44) bekreftet at de datet.

- Jeg og Chrishell ble nære venner, og det har utviklet seg til å bli et fantastisk forhold. Jeg bryr meg veldig om henne og vi er veldig lykkelige sammen, fortalte Oppenheim til People den gang.

Oppenheim er, sammen med sin tvillingbror Brett Stauses, sjef i et meklerfirma.

Tirsdag kveld kom imidlertid den triste beskjeden om at paret har gått hver til sitt, etter fem måneder som kjærester.

BRUDD FOR KJENDISENE: 2021 har vært året der en rekke norske og internasjonale kjendiser har gjennomgått et brudd. Video: Kine Falch Vis mer

Forskjellige familieønsker

Bruddet er det 44-åringen som bekrefter på sin Instagram. Han deler et bilde av Stause og seg selv, med en tekst over der han forteller følgerne sine at forholdet er over.

«Mens Chrishell og jeg ikke lenger er sammen, forblir vi bestevenner og vi vil alltid elske og støtte hverandre. Hun var den mest fantastiske kjæresten jeg noen gang har hatt, og det var det lykkeligste og mest tilfredsstillende forholdet i livet mitt».

«Selv om vi har forskjellige ønsker angående en familie, fortsetter vi å ha den største respekt for hverandre. Chrishell er et eksepsjonelt menneske og å elske henne og ha henne i livet mitt er noe av det beste som noensinne har skjedd meg».

TRAILER: Er du klar for en ny sesong av «Selling Sunset»? Video: Netflix Vis mer

- Føles enkelt

I et intervju med E! News, som ble publisert sist torsdag, åpnet Stause seg om forholdet til sjefen.

Overfor nettstedet fortalte realityprofilen at de to hadde en utrolig kjemi. I tillegg var det faktum at de hadde den samme lidenskapen for jobben sin noe som gjorde at Stause følte det var enkelt å gå inn i et forhold med Oppenheim.

EIENDOMSMEGLERE: Chrishell Stause og Jason Oppenheim jobber begge to i Oppenheim Group, hvor sistnevnte er sjef. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
EIENDOMSMEGLERE: Chrishell Stause og Jason Oppenheim jobber begge to i Oppenheim Group, hvor sistnevnte er sjef. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer

- Jeg tror det var en enkel overgang ettersom vi jobbet så mye sammen fra før av og vi funker så bra sammen.

Hun forklarte at hun befant seg på et sted i karrieren hvor hun følte seg selvsikker og var komfortabel med å blande jobb og kjærlighetsliv.

- Med Jason føler jeg at jobb og forholdsdynamikken ikke er så komplisert som folk skulle tro, ettersom vi var bestevenner først og vi jobber sammen hele tida. Det føles rett og slett enkelt, fortsatte hun.

Men nå er altså forholdet historie.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer