Øyunn Krogh og Levi Try:

Bekrefter brudd

TV-profilene har valgt å gå hvert til sitt.

AVSLUTTET FORHOLDET: Levi Try og Øyunn Krogh er ikke lenger kjærester. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
AVSLUTTET FORHOLDET: Levi Try og Øyunn Krogh er ikke lenger kjærester. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske folk fikk bli kjent med paret Øyunn Krogh (26) og Levi Try (24) som deltakere på TV 2-programmet «Sommerhytta», som de også gikk seirende ut av.

Kjærligheten så ut til å blomstre etter at paret kjøpte seg leilighet i hovedstaden sammen, i juni. Men nå har imidlertid kjærligheten tatt slutt.

DISKUSJON: Øyunn Krogh og Levi Try er gald i å diskutere. Video: Se og Hør Vis mer

Det bekrefter Krogh selv i et innlegg på sin egen Instagramkonto.

«Levi og jeg har bestemt oss for å gå fra hverandre», skriver hun under bildet av de to.

- Fortsatt venner

Videre forteller hun at de fortsatt er utrolig glade i hverandre og at de skilles som venner.

Try delte det samme innlegget på sin Instagramkonto.

I tillegg til «Sommerhytta» har vi blitt invitert hjem til kjæresteparet i «Sofa», og sett Krogh stå igjen med andreplassen i forrige sesong av «Farmen kjendis».

Da Krogh gjestet Iselin Guttormsens podkast tidligere i år lettet hun på sløret om hvordan de to ble et par.

TILBAKE: Fjorårets vinnere Levi Try og Øyunn Krogh er tilbake på «Sommerhytta», og dette sier de om deltakerene. Video TV 2 Vis mer

Det hele startet med at Try tok kontakt med henne på Instagram, og spurte rett ut om de kunne møtes for noen øl dagen etter.

I podkasten fortalte Krogh hvor bra det passa at han kom inn i livet hennes på det tidspunktet, og til Dagbladet kunne hun den gangen fortelle hvor godt hun likte at han var rett på sak.

- Jeg har vært på ganske mange dater. Etter hvert blir man klar over hva man ikke er på utkikk etter. Han hadde ingenting av det.

Kjøpte leilighet sammen

Overfor Dagbladet kunne paret, i juni, fortelle om hvordan det var å ta det store steget inn i «voksenlivet», da de kjøpte leilighet sammen.

Det blir full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

- Det føles egentlig ganske surrealistisk, selv om det har ligget i kortene lenge, så er det likevel veldig rart å for første gang i livet sitt eie en leilighet, røpte Krogh den gangen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer