Cristian Brennhovd og Caroline Nitter:

Bekrefter brudd

- Vi er helt ferdige, sier Brennhovd.

INTERVJU: Lørdag 14. januar dukket Cristian Brennhovd og Caroline Nitter opp sammen på rød løper i forbindelse med NRJ Music Awards. Timer seinere bekreftes brudd. Video: Luna Lea. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag formiddag deler «Ex on the Beach-profil» Cristian Brennhovd (23) på sin egen Instagram-profil at det er slutt mellom han og kjæresten Caroline Nitter (24). Paret var sammen i nesten to år.

- Det er slutt mellom meg og Caroline. Vi har hatt det litt opp og ned den siste tida, men nå er vi helt ferdige, bekrefter Brennhovd til Dagbladet, og fortsetter:

- Vi hadde et kjempefint forhold og jeg har blitt glad i Caroline, så det er veldig trist. Nå er jeg singel og det har jeg ikke vært på flere år, så det blir spennende. Jeg hater jo egentlig å være det.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Nitter, foreløpig uten hell.

Realityprofilene møttes da de begge var deltakere i afterskiutgaven av «Ex on the Beach». Kort tid etter ble det kjent at de to hadde blitt kjærester og seinere samboere.

Lørdag kveld dukket Brennhovd og Nitter opp sammen på rød løper i forbindelse med NRJ Music Awards. Overfor Dagbladet kunne de fortelle at alt sto bra til.

- Vi har det kjempefint. Nå gleder vi oss veldig, og skal bare kose oss i kveld, fortalte duoen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.