Stein Erik Hagen:

Bekrefter brudd

I september i fjor kunne milliardæren røpe forlovelse - nå er den brutt.

BRUDD: Stein Erik Hagen bekreftet forholdet til Bendik Skinnenrud i fjor høst - nå er det slutt. Her under ny-åpningen av Holmenkollen Park Hotel i oktober 2022. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Stein Erik Hagen bekreftet forholdet til Bendik Skinnenrud i fjor høst - nå er det slutt. Her under ny-åpningen av Holmenkollen Park Hotel i oktober 2022. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i september tidligere Rimi-kjøpmann Stein Erik Hagen (66) overfor Se og Hør kunne bekrefte forholdet til 38 år yngre Bendik Skinnenrud (28).

- Jeg er meget tilfreds med privatlivet mitt nå om dagen. Det skal jeg ikke benekte. Nå har vi bodd under samme tak i to år, og Bendik beriker livet mitt til fulle, fortalte Hagen til ukebladet den gang.

Bare en måned seinere kunne VG melde at paret hadde forlovet seg, og at det var Skinnenrud som hadde gått ned på kne.

Nå, åtte måneder seinere, ser det ut til at lykken brast for det nyforlovede paret. I et nytt intervju med Se og Hør kan nemlig Hagen bekrefte at forlovelsen er brutt og at Skinnenrud har flyttet ut.

- Vi innser at vi står i to ulike faser i livet. Jeg ønsker en rolig tilværelse, mens Bendik liker mer fest og moro som naturlig er, sier 66-åringen om bruddet.

Bruddnyheten kommer få dager etter «Rimi-Hagen» åpnet hjemmet sitt i anledning sin eldste sønns bryllup.

Hagen har nemlig to tidligere ekteskap med kvinner bak seg. Fra sitt første ekteskap og et samboerskap, har 66-åringen til sammen fire barn. Med sin første kone, Nina Paulsen, har han Camilla Hagen Sørli (41), Caroline Hagen Kjos (38) og Carl Erik Hagen (34).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer