Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kylie Jenner:

Bekrefter bruddet

Samtidig som hun benekter at hun har truffet eksen i skjul.

SLUTT: I to og et halvt år var Kylie Jenner og Travis Scott kjærester. Sammen har de datteren Stormi. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: I to og et halvt år var Kylie Jenner og Travis Scott kjærester. Sammen har de datteren Stormi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

To dager etter at ryktene begynte å gå om at Kylie Jenner (22) og Travis Scott (28) hadde tatt en pause i forholdet, bekrefter realitystjerna selv bruddet.

De to har vært sammen i to og et halvt år, men nå er det altså slutt. Det var tirsdag at nyheten om at duoen trengte tid hver for seg ble kjent i amerikansk presse.

Få timer seinere meldte flere medier at Kylie hadde truffet ekskjæresten Tyga (29) i et platestudio på hotellet Sunset Maquis i Hollywood, etter først å ha vært ute med venninner på kjendisstedet Delilah.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Bekrefter og benekter

Det ble også publisert bilder av Jenner og hennes blå Rolls-Royce utenfor hotellet.

Torsdag bekrefter 22-åringen, som har datteren Stormi (1 1/2) med Travis Scott, at det er slutt, samtidig som hun benekter at hun har truffet ekskjæresten.

- Internett gjør ting 100 ganger mer dramatisk enn det egentlig er. Det var ingen date mellom Tyga og meg klokka to på natta. Det dere ser er at jeg slipper av to venninner ved et studio han tilfeldigvis var, skriver hun på Twitter.

Og i en ny melding adresserer hun også situasjonen mellom seg selv og rapperen.

- Travis og jeg gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste.

Kylie Jenner har vært taus siden nyheten sprakk i februar. Vis mer

Stjernepar

Kylie Jenner har i en årrekke vært en av USAs mest kjente realitystjerner. I tillegg ble hun av Forbes tidligere i år utpekt som verdens yngste «self made» dollarmilliardær, en formue hun har tjent på å selge kosmetikk.

Travis Scott har på sin side en imponerende karriere som artist. Han har gitt ut flere album, og er kjent for sine ærlige raptekster om rus, kjærlighet og oppveksten.

SUPERPAR: Kylie og Travis, her fotografert på basketkamp tidlig i 2017, har gått fra hverandre. Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Kylie og Travis, her fotografert på basketkamp tidlig i 2017, har gått fra hverandre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Duoen ble først koblet til hverandre under den ikoniske Coachella-festivalen i april 2017. Allerede året etter - i februar 2018 - kom deres første barn Stormi til verden.

Paret skal ikke ha blitt observert offentlig sammen siden premieren på Scott's dokumentar «Look Mom, I Can Fly», som hadde premiere i Santa Monica 27. august i år. Det ga bruddryktene vann på mølla.

De skal angivelig ha forsøkt å få forholdet til å fungere i en lang periode, men for noen uker siden skal de ha bestemt seg for å skille lag for denne gang.

Det angivelige bruddet kommer bare litt over en måned etter at den lille familien strålte sammen på den røde løperen. Ifølge det amerikanske nettstedet E News var dette den ett år gamle jentas første løper med moren og faren sin. Det skjedde under ovennevnte premiere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media