Nora Mørk og Martin Laumann Ylven:

Bekrefter de forholdet her?

Fansen gratulerer etter at Nora Mørk delte romantisk bilde med Martin Ylven.

DELTE BILDE: I et nytt bilde på Instagram, går håndballstjerna Nora Mørk langt i å bekrefte forholdet til ishockeyspiller Martin Ylven. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DELTE BILDE: I et nytt bilde på Instagram, går håndballstjerna Nora Mørk langt i å bekrefte forholdet til ishockeyspiller Martin Ylven. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste ukene har det versert rykter om en påstått romanse mellom håndballstjerna Nora Mørk (28) og Martin Laumann Ylven (30).

Til tross for at mediene har valgt å omtale dem, har de begge avstått fra å kommentere om de er kjærester eller ikke offentlig.

I et nytt innlegg på Instagram går håndballstjerna nå langt i å bekrefte forholdet. Under et bilde av de to i hverandres armer, skriver hun nemlig «M», etterfulgt av en hjerteemoji.

Gratulasjoner

Under bildet er det mange som gratulerer det angivelige paret og heier på kjærligheten. Flere benytter også anledningen til å sørge over at den populære håndballspilleren nå ser ut til å være opptatt.

Det er ikke første gang paret deler bilder som antyder at de har funnet kjærligheten, men i lang tid har bildene vært langt mer kryptiske.

Mørk har blant annet delt et bilde av seg selv i armkroken til en person med en tatovering som er svært lik den Ylven har på håndleddet. Ylven har på sin side delt flere bilder som viser at han har vært på besøk i Ungarn, der Nora Mørk for tida bor, og håndballstjerna har selv kommentert på enkelte av bildene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer