Demi Lovato:

Bekrefter den brutte forlovelsen

Flere av Hollywoods største stjerner trosset corona for People's Choice Awards.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer
Publisert

Natt til mandag norsk tid ble årets People's Choice Awards arrangert på the Barker Hangar i Santa Monica.

Utdelingen er ikke kjent for å være like glamorøs som blant andre Golden Globe og Oscar-utdelingen, som er to av Hollywoods største prisutdelinger, men ingen prisutdeling med respekt for seg selv kan arrangeres uten at antrekkene får mye omtale - og i år var det flere som markerte seg på den røde løperen.

Nattens store vinner er ifølge E! News Jennifer Lopez (51). Ikke bare stakk hun av med prisen som Icon of the Year - hun får også skryt for antrekket på løperen - som faktisk var farget grå for anledningen.

Den 51 år gamle stjernen gikk for en knallrød, knelang kjole, med matchende leppestift. Tilsynelatende gikk hun også for vannfast sminke denne gangen, ettersom tårene trillet da hun mottok den ikoniske prisen og ble hyllet av kjente og kjære.

Bekreftet bruddet

En mindre hyggelig nyhet kunne Demi Lovato (28) dele nylig, da det ble kjent at hun og forloveden hadde gått hver til sitt, bare tre måneder etter at hun fikk ring på fingeren.

Lovato har så langt vært forholdsvis taus om det angivelige bruddet, men natt til mandag tok hun endelig bladet fra munnen på scenen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer