Harry Styles:

Bekrefter det «alle» lurer på

Fansen fikk endelig svar på hva hiten handler om.

AVSLØRER: Harry styles avslører hva superhiten «Watermelon Sugar» egentlig handler om. Video: Steffen Pettersen Vis mer
Publisert

Harry Styles (27) har gjort en solid solokarriere etter at det britiske boybandet One Direction ble oppløst i 2016. Med milliarder av låtavspillinger på Spotify kan han sies å være blant nåtidas største popstjerner.

Han seineste album kom ut i 2019 til stor glede for fansen. Låta «Watermelon Sugar» har imidlertid vært gjenstand for spekulasjoner.

Verselinjer som «I just wanna taste it» og «tastes like strawberries on a summer evening» har fått flere fans til å lansere teorier om hva den egentlig handler om.

Noen har lurt på om den handler om en spesifikk eks, eller om den handler om sex.

Full jubel

I 2020 kunne Styles fortelle fra «Tiny Desk Concert» at låta handlet om euforien man får av å date noen, men var ellers ikke veldig spesifikk om budskapet.

Nå, nesten to år etter at låta kom ut, bekrefter endelig artisten hva som er greia. Det gjorde han fra scenen i helga, da han holdt konsert i Nashville.

- Låta handler om.. Det har egentlig ikke noe å si hva den handler om, sier han først.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Så kommer endelig avsløringen som fansen har ventet på så lenge.

- Den handler om livets sødme, sier han i ekte Aune Sand-stil før han får fansen til å dra noen strofer.

- Den handler også om den kvinnelige orgasme, men det er noe helt annet, det er ikke egentlig relevant, sier han til jubel fra publikum.

Heit musikkvideo

Det hele er dokumentert av en fan på YouTube.

At låta har en seksuell undertone kommer også fram i musikkvideoen. Innledningsvis har videoen en «disclaimer» hvor det står at den er dedisert til «berøring».

Der får man også være med Styles i et hett beachparty med kropp og nettopp berøring. Og en god del vannmelon-spising, som altså etter sigende er en metafor for det kvinnelige kjønnsorgan.

Han har det siste året blitt koblet til skuespiller Olivia Wilde (37), og gjentatte ganger blitt sett i hennes selskap. Selv har ikke duoen verken avkreftet eller bekreftet noen ting, men kanskje Styles kommer med flere avsløringer fra scenekanten framover.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer