Logan Williams:

Bekrefter dødsårsak

Den unge barnestjerna ble bare 16 år.

DØD: Skuespiller Logan Williams (til høyre) gikk bort i fjor, bare 16 år gammel. Nå er dødsårsaken endelig bekreftet. Her er han fotografert med medskuespiller Grant Gustin (til venstre). Foto: Instagram / @grantgust
DØD: Skuespiller Logan Williams (til høyre) gikk bort i fjor, bare 16 år gammel. Nå er dødsårsaken endelig bekreftet. Her er han fotografert med medskuespiller Grant Gustin (til venstre). Foto: Instagram / @grantgust Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nyheten om det tragiske dødsfallet kom i april i fjor - barnestjerna Logan Williams ble bare 16 år.

Williams var best kjent for rollen som unge Barry Allen i serien «The Flash». Ifølge IMDb landet den unge kanadieren sin første filmrolle som tiåring - i filmen «The Color of Rain».

Det var åpenbart at 16-åringen var spådd ei lysende framtid i bransjen, og flere kolleger var raskt ute med kondolanser da han gikk bort så altfor ung.

Familien satt igjen knust. Stjernas bortgang skjedde i ei tid da pandemien hadde tatt over og store deler av verden levde i lockdown, med stor frykt for smitte.

- Jeg kan ikke gi foreldrene mine, som mistet sitt eneste barnebarn, en klem. Det er vanskelig, sa skuespillerens mor den gang.

Offisiell dødsårsak klar

Da nyheten om dødsfallet ble kjent, hadde ikke rettsmedisinerne konkludert med noe dødsårsak ennå. Nå er den offisielle dødsårsaken imidlertid endelig bekreftet:

The Coroners Service of British Columbia har konkludert med at 16-åringen døde av en «akutt overdose» av fentanyl, og de klassifiserer dødsfallet som «et uhell». Det skriver NBC News.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer