Bekrefter ekteskapet: - Kjærlighet er ikke alltid lett

Justin Bieber bekrefter fredag kveld i et rørende Instagram-innlegg at han er en gift mann.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har turtelduene Justin Bieber (24) og Hailey Baldwin (22) gitt flere hint om at de har blitt smidd i hymens lenker, men Bieber har aldri gått ut offentlig og ordrett bekreftet at han er en gift mann - ikke før nå.

Det er popidolet selv som kommer med den endelige bekreftelsen på sin egen Instagram-profil.

- God Thanksgiving til alle. Første thanksgiving som en gift mann, og første Thanksgiving som vert. Første gang begge sider av familien samlet seg, skriver Bieber under et bilde av skog.

- Forhold og kjærlighet er ikke alltid lett, men takk Jesus for at du viser meg hvordan. Hver dag er en del av en læringsprosess hvor jeg forsøker å bli mer som ham: tålmodig, snill og omtenksom. Jøye meg, jeg har kommet en lang vei.

Mottar støtte

Flere fans har reagert på den rørende teksten.

- Den lille gutten min har blitt en voksen mann, skriver en.

- Godt sagt. Man bli eldre for hver dag som går, skriver Patrick Schwarzenegger, skuespiller og sønnen til mer kjente Arnold Schwarzenegger.

Mens en tredje Instagram-bruker ser ut til å ikke ha fulgt så nøye med i amerikanske tabloider den siste tida.

- Vent. Har de allerede giftet seg? skriver hun.

Baldwin har på sin side publisert to bilder i løpet av fredagen - ett hvor hun og ektemannen kysser, og et annet hvor ansiktet hennes er dekket med kake.

Fornøyd svigermor

Det ser også ut til at Biebers mor, Pattie Mallette, stortrivdes under familieselskapet.

- Gratulerer med dagen, Hailey. Jeg er glad i deg, og så takknemlig for å ha deg som datter, skriver hun på Twitter og følger opp med at «hjertet hennes er fullt».

Ekteskapet kommer nok ikke som noe sjokk på noen. Allerede i midten av september, meldte People at superparet hadde giftet seg i all hemmelighet - bare to måneder etter forlovelsen.

Popstjerna og modellen skal ha giftet seg på et ekteskapskontor i New York, ifølge kilder tett på paret. Det var også snakk om at de i ettertid ville holde en seremoni for nærmeste familie.

Spekulasjoner

Men selv om bryllupet skal ha funnet sted i september, ventet de hele to måneder før de bekreftet det offentlig. Det skapte en storm av spekulasjoner blant fansen.

Først endret Baldwin navn til Hailey Bieber på Instagram, så publiserte ektemannen et bilde på samme billeddelingstjeneste med denne kommentaren: «Kona mi er fantastisk».

Det var i juli at Bieber gikk ned på kne og fridde til 21-åringen. Frieriet skjedde på en restaurant på Bahamas, med en rekke vitner til stede.

To kvinner som spiste på restauranten kunne til TMZ fortelle at sangerens sikkerhetsteam ba alle på restauranten om å legge vekk telefonene sine, fordi noe spesielt var i ferd med å skje.

Så fridde han til kjæresten, foran alle gjestene på restauranten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer