Errol Musk:

Bekrefter: Fikk barn med stedattera

Er blitt sjubarnsfar.

SJU BARN: Errol Musk, Tesla-gründer Elon Musks far, bekrefter omsider at han fikk ei datter i 2019 - med stedattera. Foto: Gianluigi Guercia / AFP / NTB
SJU BARN: Errol Musk, Tesla-gründer Elon Musks far, bekrefter omsider at han fikk ei datter i 2019 - med stedattera. Foto: Gianluigi Guercia / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tesla-gründer Elon Musks far, Errol Musk (76), ble i 2017 pappa til lille Elliot Rush (5). Nå bekrefter han også at han ble far til ei lita jente to år etter, i 2019.

Begge barna har han fått med Jana Bezuidenhout (35) - hans egen stedatter - uplanlagt.

Bezuidenhout er datter av Musks andre kone, som han giftet seg med da førstnevnte var fire år gammel. Bezuidenhout og Musk bor ikke sammen, og forholdet skal ha skapt splittelser mellom Elon og Errol.

- Det er ikke praktisk. Hun er 35. Hvis jeg fortsatt finnes kan det hende hun ender opp med meg igjen tl slutt. For enhver mann som gifter seg med en yngre kvinne, selv om du føler deg veldig frisk, kommer det til å være fint en stund, men det er et stort gap - og det gapet kommer til å bli tydelig, sier han i et intervju med The Sun.

SIDERÆL: Elon Musk og artisten Grimes offentliggjorde at deres datter heter Exa Dark Sideræl, et navn verken navneforskere eller Språkrådet har hørt om. Vis mer

Til tross for at de ikke lenger er et par, har Bezuidenhout flere ganger besøkt Musk i hans hjem i Sør-Afrika.

- De tilbrakte noen dager her for omtrent seks måneder siden. Og barna begynte å gå meg på nervene. Men så savner jeg de så fort de har dratt, sier han videre i intervjuet.

Musk har også fem andre barn, mens sønnen Elon har ti barn.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer