Alexandra Joner:

Bekrefter flytteplaner

- Helt galehus, medgir den profilerte artisten.

KJØP OG SALG: Det er hektiske dager for Alexandra Joner og samboeren Runar Vatne. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
KJØP OG SALG: Det er hektiske dager for Alexandra Joner og samboeren Runar Vatne. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Publisert

Investor Runar Vatne (48) punget i 2008 ut 13,5 millioner kroner for et rekkehus sentralt på Frogner i Oslo. I mai i år ble det kjent at boligen blir forsøkt solgt på det åpne markedet for svimlende 40 millioner kroner.

Tidligere i år kunne bladet Kapital melde at eiendomsmilliardæren fra Oslo og samboeren, artist Alexandra Joner (32), er i ferd med å bygge en kremvilla til hele 200 millioner kroner like ved Frognerparken.

Et nabovarsel skal ha avslørt ønsker om å bygge både svømmebasseng, tennisbane, gjestehus og loggia, skrev Kapital den gang.

I mai ble imidlertid Vatne dømt til 21 dagers betinget fengsel, etter å ha kjørt i påvirket tilstand uten gyldig førerkort.

HUS: Alexandra Joner avslører at hun har kjøpt hus til moren i «Bloggerne». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

- Drittjobb

Til Dagbladet bekrefter nå Joner at paret har kjøpt seg nytt hus, at de også selger - og at de mildt sagt er på flyttefot om dagen. Hun er samtidig ordknapp og ønsker ikke dele for mange detaljer.

- Ja, vi kan bekrefte huskjøp. Men hvor, det er hemmelig, så ingen ytterligere kommentar, sier hun.

Hun legger imidlertid ikke skjul på at de også skal selge, og at livet er «bitte litt kaos om dagen».

- Ja. Det er kjempedeilig å være midt i en sånn flyttefest … Det er rett og slett dritgøy å pakke ned alt fra et hus der man har bodd i «hundre» år. For en drittjobb! Å flytte er helt galehus synes jeg, forklarer hun lattermildt.

Ifølge Kapital har Townhouse-huset på Oslos beste vestkant altså en prisantydning på svimlende 40 million kroner, i tillegg til en drøy million i omkostninger.

Til Dagbladet bekrefter 32-åringen at huset ikke er solgt ennå.

Rekkehuset fra 1918 er 322 kvadratmeter stort fordelt på tre plan. Med på kjøpet får man en hage, terrasse, balkong og to parkeringsplasser.

Skarpsno/Frogner-huset har fire soverom, to bad og flere stuer.

Deltar i nytt TV 2-program

Alexandra Joner er i disse dager deltaker i den nye TV 2-satsingen «I fyr og flamme», der hun danner lag med Iselin Guttormsen (35).

Programmet, som ledes av tidligere sportsanker i kanalen, Simon Nitsche (30), går ut på at tre kjendisduoer hevder at de har utført de villeste og mest vågale utfordringene de er satt til å gjøre.

Alt dokumentert på video.

Svaret på om de faktisk har klart det får de i studio seinere, der de må gjenoppleve stuntene.

NYTT KONSEPT: «I fyr og flamme» ledes av Simon Nitsche. Deltakere er Victor Sotberg, Robin Hofset, Alexandra Joner, Iselin Guttormsen, Thomas «Fingern» Gullestad og Ailo Mikkelsen Gaup. Foto: Espen Solli / TV 2
NYTT KONSEPT: «I fyr og flamme» ledes av Simon Nitsche. Deltakere er Victor Sotberg, Robin Hofset, Alexandra Joner, Iselin Guttormsen, Thomas «Fingern» Gullestad og Ailo Mikkelsen Gaup. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Da Dagbladet møtte de to under innspillingen i forrige uke ble det fort klart at deltakerne hadde fått streng beskjed fra kanalen om ikke å røpe for mye om hva stuntene innebærer. Joner ymtet likevel frampå om hvordan utfordringene ble til.

- Vi hadde en idémyldringsfase i forkant, der vi fikk spørsmål om hva vi er redde for, og hva vi absolutt ikke vil gjøre. Og vi to var jo så tjukke i huet at vi fortalte hva vi ikke kan tenke oss å gjøre. Da vi gikk ut derfra skjønte vi at vi jo sikkert må gjøre det vi ikke har lyst til å gjøre. Og det måtte vi, gitt, sa hun til Dagbladet da.

ANGST:  Artist og danser Alexandra Joner tok til tårene da hun fikk panikk midt i en klatrevegg under innspillingen av 71° nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge. Video: TVNorge Vis mer

Alexandra Joner er også ambassadør for Reality Awards, som går av stabelen seinere i år, og som arrangeres av Se og Hør.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer