Megan Fox:

Bekrefter forhold etter separasjonen

Megan Fox har funnet lykken på ny, kort tid etter at hun og ektemannen gikk hver til sitt.

LYKKELIG: Megan Fox har funnet kjærligheten på ny etter bruddet. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG: Megan Fox har funnet kjærligheten på ny etter bruddet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I mai ble det kjent at den amerikanske skuespilleren Megan Fox (34) skulle separere seg fra ektemannen Brian Austin Green (47). Da bekreftelsen kom, hadde ryktene om en skilsmisse allerede sirkulert i flere uker. Paret ble sammen i 2004, giftet seg seks år seinere og fikk tre barn i løpet av forholdet.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, sa Green i mai om bruddet.

Det skulle ikke ta lang tid fra separasjonen ble offentliggjort til det begynte å sirkulere rykter om at begge parter hadde funnet lykken på ny - uten at det var bekreftet noe som helst sted. Nå kan det imidlertid virke som at Fox er klar for å vise fram sin nyskutte gullfugl for hele verden.

- Ventet i en evighet

På Instagram poserer hun nemlig nå side om side med rapperen Richard Colson Baker (30), bedre kjent under artistnavnet Machine Gun Kelly, som bekrefter det ryktebørsen har mistenkt i flere måneder allerede.

«Ventet i en evighet på å finne deg», står det under bildet av det nye paret - som det for øvrig er Baker som har lagt ut til sine 6,3 millioner følgere. På bildet holder de to turtelduene godt rundt hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer