Jana Kramer:

Bekrefter forhold etter vond skilsmisse

- Noen ganger må man bare slutte å kjempe imot.

FORELSKET: Lykken smiler endelig igjen for Jana Kramer. Foto: Instagram/Jana Kramer
FORELSKET: Lykken smiler endelig igjen for Jana Kramer. Foto: Instagram/Jana Kramer Vis mer
Publisert

I april i fjor kom nyheten om at «One Tree Hill»-stjerna Jana Kramer (38) og ektemannen Mike Caussin (34) skulle skilles etter seks års ekteskap.

«Jeg har kjempet. Jeg har elsket høyt. Jeg har tilgitt. Jeg har lagt ned arbeid. Jeg har gitt alt jeg har hatt, og nå har jeg ikke noe mer å gi», var blant det hun valgte å skrive da hun delte nyheten på sosiale medier.

Kramer og Caussin, som er en kjent profil i amerikansk fotball, giftet seg i 2015. Utroskap fra hans side førte imidlertid til at de skilte lag allerede året etterpå, men i 2017 fant de tilbake til hverandre og fornyet ekteskapsløftene.

Sammen har de barna Jolie Rae (6) og Jace Joseph (3).

ÅPNER OPP: Før Ida Myren sjekket inn på «Love Island», var hun kjæreste med en annen realityprofil, nemlig Emil Vasstrand. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Duoen la aldri skjul på at de hadde det tøft i ekteskapet, og de snakket flere ganger åpent om utroskapsskandalen. De ga blant annet ut boka «The Good Fight», som handlet om hvordan de skulle gjøre ekteskapet sterkere til tross for mannens sexavhengighet.

I fjor vår ble det likevel kjent at forholdet ikke sto til å redde.

EKSMANNEN: Mike Caussin og Jana Kramer hadde et turbulent forhold før de gikk hver til sitt. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock
EKSMANNEN: Mike Caussin og Jana Kramer hadde et turbulent forhold før de gikk hver til sitt. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock Vis mer

«Kjærlighet, styrke og empati»

Etter en tøff periode avslører Kramer nå at hun har funnet lykken på ny. Det gjør tobarnsmora i et innlegg på Instagram, hvor hun stolt viser fram den utkårede på en rekke bilder.

«Noen ganger må man bare slutte å kjempe imot og begynne å lytte til hjertet. Jeg vet ikke hva framtida bringer, men helt ærlig, hvem gjør egentlig det …», skriver hun.

«Jeg fortsetter å helbredes hver eneste dag og jeg vet at det fremdeles er mye jobb igjen, men fy så godt det føles å finne lykken på veien samtidig. Det å finne en som ikke ser på arrene dine som en utfordring eller et problem, men heller hjelper deg å bære dem, og står sammen med deg og oppfordrer deg med kjærlighet, styrke og empati», avslutter hun.

Kramers utkårede heter Ian Schinelli (36) og jobber som personlig trener. Han har også et ekteskap bak seg og har ei datter fra sitt tidligere forhold, skriver US Weekly.

Ryktene om den gryende romansen oppsto i desember, men da var 38-åringen ordknapp når det kom til sin nye flamme - som den gang heller ikke var identifisert.

- Jeg vil ikke bli ydmyket igjen. Jeg ble skrekkslagen etter tingene som kom fram om eksen min, fortalte hun i sin egen podkast forrige måned, ifølge nettstedet.

I fjor høst hadde Kramer også en flørt med NFL-proffen Jay Cutler (38), som er eksmannen til «The Hills»-stjerna Kristin Cavallari (34).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer