Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bjørn Maaseide:

Bekrefter forhold til elleve år yngre dame

Den tidligere «Mesternes Mester»-deltakeren har funnet kjærligheten. 

FANT LYKKES: Bjørn Maaseide forteller at han har funnet lykken med en elleve år yngre dame. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FANT LYKKES: Bjørn Maaseide forteller at han har funnet lykken med en elleve år yngre dame. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Forretningsmann og tidligere vollyballproff Bjørn Maaseide (48) var i fjor en av de mest populære deltakerne i NRK-serien «Mesternes Mester».

48-åringen skilte seg i fjor, etter 22 års ekteskap.

Han er en familiemann, og ble far allerede i starten av tjueåra. Han og ekskona har fire barn sammen.

Nå smiler lykken for Maaseide nok en gang. Han har funnet kjærligheten med 11 år yngre Christina Kløvstad.

Fant kjærligheten

Det var Se og Hør som først omtalte saken om forholdet til 37 år gamle Kløvstad fra Buskerud.

Maaseide beskriver sin nye kjæreste overfor magasinet.

- Christina er en veldig flott, hyggelig og positiv dame, forteller han og poengterer at han ikke vil kommentere saken ytterligere.

Overfor Dagbladet bekrefter 48-åringen forholdet.

Han forteller at de møttes gjennom felles venner, men vil heller ikke utdype noe særlig om sin nye flamme.

Snakket med prinsen

Da Dagbladet møtte Maaseide under innspillinga av «Mesternes Mester» i fjor, fortalte han om sitt nære vennskap prinsen av Monaco, prins Albert.

Han var til hjelp gjennom bruddet med ekskona.

- Når du går gjennom noe sånt, så er det ikke hyggelig verken før eller etterpå. Men det er jo noe man gjør for å få det bedre, sa rogalendingen, og la til:

- For å sitere Albert da jeg fortalte ham om bruddet: «You know, Bjørn, you only live once. And if you do it right, it's just about enough.»

47-åringen fortalte i fjor at han trivdes godt i singeltilværelsen, men at han ikke hadde noen intensjon om å ende opp alene.

- Nei, jeg håper ikke det går den veien. Jeg tar det litt som det kommer, og det ordner seg jo for snille gutter? Akkurat nå føler jeg meg gift med Sats-Elixia, og det er nok.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling