<strong>AVSLØRER:</strong> Bianca Ingrosso har nok en gang funnet kjærligheten med ekskjæresten. Her er hun avbildet med moren, Pernilla Wahlgren. Foto: Eirik Simander/ TT
AVSLØRER: Bianca Ingrosso har nok en gang funnet kjærligheten med ekskjæresten. Her er hun avbildet med moren, Pernilla Wahlgren. Foto: Eirik Simander/ TT Vis mer

Bianca Ingrosso:

Bekrefter forhold

Realityprofilen bekrefter at har funnet tilbake til ekskjæresten - igjen.

Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har det vært full forvirring knyttet til forholdet mellom Bianca Ingrosso (25) og Phillipe Cohen (25). Duoen har funnet tilbake til hverandre etter brudd en rekke ganger, og ryktene rundt forholdet har vært mange.

I januar i fjor bekreftet «Wahlgrens Värld»-stjernen at paret hadde gått hver til sitt etter fem år sammen, men allerede i april kunne hun avsløre at de var sammen igjen.

I sommer kunne det imidlertid se ut til at lykken hadde tatt slutt igjen, og fansen befant seg nok en gang i uvisshet.

I en video lagt ut på den svenske influenserens YouTube-kanal like før nyttår, kunne hun derimot fortelle at hun feiret jul med Phillipe og hans familie i Göteborg.

- Jeg feirer jul med Phillipe og hans familie i år, noe som kjennes koselig og det er så god mat her. Jeg kommer virkelig bra overens med familien hans, så det føles veldig herlig å være her i år, sa hun innledningsvis i videoen.

<strong>SAMMEN IGJEN:</strong> Bianca Ingrosso og Philippe Cohen har vært av og på de siste årene, men bekrefter nå at de er sammen igjen. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: Bianca Ingrosso og Philippe Cohen har vært av og på de siste årene, men bekrefter nå at de er sammen igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Erklærer sin kjærlighet

Da hadde 25-åringen imidlertid ikke avslørt hvorvidt de var et par igjen eller ikke. Nå tar hun derimot tyrene ved hornene, og bekrefter at hun nok en gang har funnet tilbake til eksen.

Avsløringen kommer på realityprofilens egen Instagram-konto, der hun i et rykende ferskt innlegg erklærer sin kjærlighet for Phillipe.

«Mitt alt. Uansett historien vår med mange brudd og hva folk sier så er det VÅR historie som ingen andre kan fortelle. Jeg elsker deg så uendelig mye og du gjør meg til den beste Bianca jeg kan være. Takk for at jeg får leve livet med deg, deg og ingen annen. Elsker deg mest av alt», skriver hun sammen med et bilde av kjæresten.

Under innlegget, som i skrivende stund har over hundre tusen likes, renner det inn støttende ord fra venner og fans. Også Phillipe har svart i en kommentar, der han skriver:

- Elsker deg mest!, etterfulgt av tre hjerter.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Av og på

Etter det ovennevnte bruddet i januar i fjor gikk Bianca gjennom en svært vanskelig periode, noe hun var åpen om til sine følgere.

I podkasten «Alice och Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun tidligere hadde med influenserkollega og venninne Alice Stenlöf (23), åpnet hun opp om tiden etter bruddet.

- Den første måneden etter at vi hadde gjort det slutt var jeg helt i sjokk. Jeg gråt ikke en eneste gang, jeg hadde det sånn rart bra, jeg skjønte liksom ikke helt hva som hadde skjedd, og livet rullet på som vanlig, sa hun, og fortsatte:

- Også kom sjokket da julen kom. Det var ikke noe jobb jeg måtte gjøre, alle vennene mine dro hjem til familiene sine, og ensomheten slo inn. Da sørget jeg noe enormt i syv uker.

SLUTT ELLER IKKE? Den svenske TV-stjernen Bianca Ingrosso og kjæresten Phillipe har hatt et turbulent forhold. Video: Thea Hope / Reporter: Henriette Eilertsen. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Vis mer

Spilte inn sexvideoer

Podkasten har venninnene lagt ned, fordi Bianca selv mente det var vanskelig å skille jobb og privatliv, og at hun til tider følte seg som en nyhetsanker i sitt eget liv.

Hun har nemlig en rekke ganger delt åpenhjertig med lytterne om forholdet sitt til Phillipe, der hun blant annet har avslørt at hun og kjæresten har spilt inn sexvideoer sammen.

- Jeg har ikke noe problem med å fortelle dette. Jeg og Phillipe har filmet en del ganger. Ikke slik at vi har stilt oss opp og hatt sex foran kamera, men som at han har filmet eller at vi bare har spilt inn lyden, eller at jeg har holdt kameraet, fortalte hun åpent i podkasten.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakker åpent om det på et besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Fordi Phillipe gjennom flere år bodde og studerte i London, hadde paret lenge et langdistanseforhold. Derfor måtte de ty til alternative løsninger for å holde piffen i forholdet oppe mens de var fra hverandre.

- Dere må huske at vi hadde et avstandsforhold i tre år. Så mye som jeg filmet meg selv og sendte til ham. Jeg har filmet både meg selv og oss. Det var alt mulig. Jeg eier ikke konsekvenstenking, fortalte hun lattermildt den gang.

FLØRTING: De svenske superstjernene Benjamin Ingrosso og Zara Larsson har forvirret fansen den siste tiden med vill flørting i sosiale medier. Nå svarer han på ryktene overfor Rød Løper. Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer