Sandra Thoen:

Bekrefter forhold

- Ny og rar situasjon.

I FORHOLD: Sandra Thoen kan røpe at hun har fått seg kjæreste. Foto: Skjermdump Instagram
I FORHOLD: Sandra Thoen kan røpe at hun har fått seg kjæreste. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Sandra Thoen (24) har de seineste åra markert seg som en av Norges største Youtubere, med litt over hundre tusen abonnenter på kanalen sin.

På YouTube og Instagram deler Thoen livets oppturer og nedturer, og nylig delte hun et litt annerledes bilde med følgerne sine.

24-åringen la nemlig ut et bilde tatt i solnedgangen, hvor man kunne skimte en fremmed hånd på låret hennes.

I bildeteksten er det skrevet «Hun gjør meg glad», etterfulgt av et rødt hjerte.

Flere i kommentarfeltet har spurt om innlegget betyr at youtuberen ikke lenger er singel. Til Dagbladet kan Thoen bekrefte at hun er i et forhold.

- Det stemmer, svarer hun på spørsmål om personen på bildet er en ny kjæreste.

SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson skal være over, ifølge en rekke amerikanske medier. Video: Hulu, E-Entertainment, Instagram. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

Videre avslører Thoen at de har datet i noen måneder. Likevel valgte hun å vente en stund før hun delte gladnyheten med følgerne sine.

- Vi møttes egentlig for en stund siden da vi har en felles god venn, men det var ikke før for et par måneder siden vi begynte å date.

24-åringen holder imidlertid kortene tett til brystet om hvem hennes utkårede er.

- Inntil videre velger jeg å holde identiteten hennes skjult da forholdet er såpass nytt, forklarer hun til Dagbladet, og legger til:

- Det er jo en rar og ny situasjon for oss begge to, i tillegg til at jeg respekterer at hun ikke vil eksponeres for så mange mennesker så tidlig i forholdet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer