Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hilary Duff:

Bekrefter giftermål

Hilary Duff og Matthew Koma arrangerte bryllupsfest i hagen.

GIFTET SEG: Hilary Duff og Matthew Koma giftet seg i Los Angeles i helga. Det bekreftet skuespilleren natt til mandag. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG: Hilary Duff og Matthew Koma giftet seg i Los Angeles i helga. Det bekreftet skuespilleren natt til mandag. Foto: NTB scanpix Vis mer

På et drøyt år har det skjedd mye i forholdet til skuespiller Hilary Duff (32) og artist Matthew Koma (32). I oktober i fjor ble de foreldre til en datter, Banks, og i mai i år kunne de dele nyheten om at de var forlovet.

Nå, sju måneder etter at Koma gikk ned på kne, er de blitt erklært mann og kone. Det skrev flere amerikanske medier, deriblant TMZ. Bryllupet skal ha stått i parets hage i Los Angeles på lørdag, der det bare var nære venner og familie på gjestelista.

Kort tid etter at ryktene begynte å versere, bestemte det lykkelige paret seg for å bekrefte giftermålet.

Se dette innlegget på Instagram

Everything’s gunna be alright♥️

Et innlegg delt av Hilary Duff (@hilaryduff)

Delte brudebilde

Natt til mandag la Duff ut et bilde på Instagram av seg selv og ektemannen, som poserer foran en bil med påskriften «Just Married».

Bruden bar en lang, hvit kjole med slør, signert designeren Jenny Packham. Brudgommen gikk på sin side for en klassisk dress, med sløyfe om halsen.

Se dette innlegget på Instagram

This.

Et innlegg delt av Hilary Duff (@hilaryduff)

Enkelte andre delte også bilder som bidro til spekulasjoner. Duffs venninne og hårstylist, Jessica Paster, har delt et bilde av det som ser ut som en brudebukett.

Om det er «Lizzie McGuire»-stjernas egen bukett eller om det bare er en del av dekorasjonene til festen som er avbildet er ikke kjent, men bildeteksten hintet tydelig om et bryllup.

Tilhørende bildet har Paster skrevet:

- Vinterverv. En dag med kjærlighet.

Bryllupsspekulasjoner

Det var altså i mai at Duff og kjæresten forlovet seg, etter snaue to år som kjærester. Nyheten delte skuespilleren selv på Instagram.

- Han spurte meg om jeg ville være kona hans, skrev Duff under et bilde der hun viste fram forlovelsesringen.

Siden den gang har det blitt spekulert på om de to har giftet seg i hemmelighet, noe fansen seinest trodde i midten av oktober - da Koma delte et bilde av Duff.

Se dette innlegget på Instagram

Wife.

Et innlegg delt av Matthew Koma (@matthewkoma)

Under et bilde av 32-åringen, tatt under Adopt Together Baby Ball i Los Angeles, skrev han nemlig følgende:

«Wife», eller «kone» på norsk.

Trolig var det da bare et kjælenavn, men nå kan omsider Koma - etter alt å dømme - kalle Duff for sin kone. Duff har vært gift en gang tidligere, med ishockeyspilleren Mike Comrie (39). Sammen har de også en sønn.

Gjør comeback

Med andre ord kan det se ut til at livet smiler for Hilary Duff om dagen. I tillegg til å ha oppnådd stor suksess i serien «Younger», kunne hun nemlig i sommer avsløre at hun gjør comeback som Lizzie McGuire.

Serien, som har samme navn, gikk på tv fra 2001 til 2004, i tillegg til at det ble laget en film i 2003. Det var Hilary Duffs store gjennombrudd.

SUKSESS: Hilary Duff oppnådde enorm suksess i ungdomsserien. Her skriver hun autografer før premieren til filmen i 2003. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Hilary Duff oppnådde enorm suksess i ungdomsserien. Her skriver hun autografer før premieren til filmen i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Både serien og filmen om tenåringsjenta hadde en enorm fanskare, og det var mange som jublet da Duff delte gladnyheten om at hun igjen blir å se på tv.

Overfor People fortalte hovedrolleinnehaveren at hun først nå følte tiden var inne for å spille Lizzie McGuire igjen, nå som begge to har gått inn i de voksnes rekker.

SNUR: Hallmark stoppet reklamene som viste et homofilt bryllup. Nå sender de dem likevel - og beklager. Video: Zola.com Vis mer

- Samtaler om dette har foregått i et par år, men timingen har ikke føltes riktig før nå - når Lizzie fyller 30 år.

Duff beskrev også hvordan hun personlig har oppfattet rollefiguren.

- For meg var hun alles bestevenn, og hun var der for oss … Å gå inn i 30-åra er en stor greie, sa hun.