Colton Underwood:

Bekrefter han forholdet her?

Sto frem som homofil tidligere i år.

SPEKULASJONER: Det har lenge vært spekulert på om Colton Underwood og Jordan C. Brown er i et forhold. Foto: Sarah Morris/AFP/NTB
SPEKULASJONER: Det har lenge vært spekulert på om Colton Underwood og Jordan C. Brown er i et forhold. Foto: Sarah Morris/AFP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Colton Underwood (29) har, siden han ble utpekt som den 23. «Ungkaren» i 2019, skapt en rekke overskrifter.

Han ble frontfigur i det som skulle vise seg å bli en av programmets mest spektakulære sesonger - og det har heller ikke vært stille rundt ham i etterkant.

I programmet ble han og Cassie Randolph (26) et par, og Underwood avbrøt innspillingen før tida for å være med henne. I mai i fjor ble det imidlertid kjent at de to hadde gått fra hverandre.

I vår sto Underwood fram som homofil, noe som kom som et sjokk på mange, gitt hans rolle i det populære datingprogrammet.

- Jeg har rømt fra meg selv i veldig lang tid. Jeg fant ut av dette tidligere i år og har prosessert det for meg selv, og neste steg i alt dette er å fortelle det til folk, sa han da.

Romanserykter

Siden fortalte han at han ble presset til å stå fram, etter at en anonym stalker angivelig hadde tatt nakenbilder av ham på et spa for homofile, og truet med å avsløre ham.

I tida etterpå skal imidlertid livet sett lyst ut for Underwood, og det har den siste tida vært spekulert på om han og politisk strateg Jordan C. Brown har funnet tonen. De kom blant annet sammen på en veldedighetsgalla i november.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer