Adele:

Bekrefter hun forholdet her?

Romanseryktene har lenge versert rundt Adele og sportsagenten.

ROMANSERYKTER: Adele har de seineste månedene vært koblet til sportsagenten Rich Paul. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB
ROMANSERYKTER: Adele har de seineste månedene vært koblet til sportsagenten Rich Paul. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at artist Adele Adkins (33), bedre kjent som bare Adele, har gjennomgått en stor forvandling det seineste åra. I fjor fikk hennes drastiske vektnedgang mye oppmerksomhet i internasjonale medier.

33-åringen er å regne som en av verdens fremste artister, og det er derfor knyttet stor spenning til hennes neste musikkslipp. Grunnen er at hun har gått gjennom et brudd siden sist hun slapp musikk.

Hun brøt med ektemannen Simon Konecki våren 2019, og fullførte skilsmissen i år. Eksparet har sønnen Angelo (9) sammen.

De seineste månedene har det imidlertid vært rykter om en ny flørt for Adele, og nå kan det se ut til at hun bekrefter forholdet.

KRITIKKEN HAGLER: Superstjerna Adele høster mye kritikk for dette innlegget. Video: Adele / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Romanserykter

I juli i år begynte det å svirre rykter om at 33-åringen datet en ny fyr etter skilsmissen.

Den gang ble nemlig ettbarnsmora observert på basketballkamp sammen med agenten Rich Paul (39), som blant andre har basketlegenden LeBron James (36) i stallen.

På fremste rad satt de to turtelduene tett sammen, og var tydelig engasjert både i kampen og hverandre.

Den gang var det bare kilder som fortalte at paret hadde datet i noen måneder. Ryktene kom imidlertid ikke som lyn fra klar himmel, da Paul uttalte til New Yorker at de «tilbrakte tid sammen».

Nå ser det altså ut til at de bekrefter forholdet, ifølge CNN.

SNIFF: Det var ikke filmen som havnet i hovedrollen da skuespillerne Jessica Chastain og Oscar Isaac sto på den røde løperen for å promotere sin nye TV-serie «Scenes from a Marriage». Video: AP. Foto: NTB Vis mer

Bekrefter forholdet?

Denne helga delte nemlig «Hello»-sangeren et innlegg på Instagram med tre bilder. De to første er av artisten selv, som poserer i en svart og hvit kjole.

Det siste bildet er en selfie sammen med agenten, og til innlegget har hun bare lagt ved et rødt hjerte.

Innlegget har i skrivende stund fått 6,5 millioner likerklikk, samt nesten 60 000 kommentarer.

Ifølge Forbes er Rich Paul grunnleggeren av Klutch Sports Group - agenturet som har LeBron James og andre store NBA-spillere i stallen.

Verken Adele eller Rich Paul har foreløpig kommentert forholdet ytterligere.

Skilte seg

Som nevnt ble 2019 et tøft år for sangfuglen, da hun skilte seg fra ektemannen Simon. De hadde vært gift i tre år.

I uttalelsen fra 2019 sto det at «Hello»-sangeren og Konecki forpliktet seg til å oppdra sin felles sønn med kjærlighet, og at de ikke ville gi noen ytterligere kommentarer om bruddet.

AVSLØRER: David Schwimmer og Jennifer Aniston kommer med denne heftige avsløringen under «Friends: The Reunion». Video: HBO Nordic Vis mer

I mai samme år brøt imidlertid sangstjerna tausheten om den vanskelige tida.

«Dette er 31. Takk gud. 30 var en prøvelse, men jeg eier det, og prøver mitt beste å håndtere det», åpnet hun det personlige innlegget med.

Videre fortalte Adele at hun hadde forandret seg drastisk de siste åra, og at hun fortsatt var i endring.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer