Adele:

Bekrefter hun forholdet her?

Romanseryktene har lenge versert rundt Adele og sportsagenten.

ROMANSERYKTER: Adele har de seineste månedene vært koblet til sportsagenten Rich Paul. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB
ROMANSERYKTER: Adele har de seineste månedene vært koblet til sportsagenten Rich Paul. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at artist Adele Adkins (33), bedre kjent som bare Adele, har gjennomgått en stor forvandling det seineste åra. I fjor fikk hennes drastiske vektnedgang mye oppmerksomhet i internasjonale medier.

33-åringen er å regne som en av verdens fremste artister, og det er derfor knyttet stor spenning til hennes neste musikkslipp. Grunnen er at hun har gått gjennom et brudd siden sist hun slapp musikk.

Hun brøt med ektemannen Simon Konecki våren 2019, og fullførte skilsmissen i år. Eksparet har sønnen Angelo (9) sammen.

De seineste månedene har det imidlertid vært rykter om en ny flørt for Adele, og nå kan det se ut til at hun bekrefter forholdet.

Romanserykter

I juli i år begynte det å svirre rykter om at 33-åringen datet en ny fyr etter skilsmissen.

Den gang ble nemlig ettbarnsmora observert på basketballkamp sammen med agenten Rich Paul (39), som blant andre har basketlegenden LeBron James (36) i stallen.

På fremste rad satt de to turtelduene tett sammen, og var tydelig engasjert både i kampen og hverandre.

Den gang var det bare kilder som fortalte at paret hadde datet i noen måneder. Ryktene kom imidlertid ikke som lyn fra klar himmel, da Paul uttalte til New Yorker at de «tilbrakte tid sammen».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.