Märtha Louise:

Bekrefter kjæreste

Delte kjærestenyhet på Instagram.

SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Dette vet vi om ham. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (47) skriver på Instagram at hun har funnet kjærligheten med den amerikanske sjamanen Durek Verrett (44). Paret har den siste tida jobbet sammen med et foredrag med folkus på selvrealisering, et foredrag de skal holde i Norge og Danmark i mai.

- Når du møter din tvillingsjel, så vet du det. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min. Sjaman Durek har forandret livet mitt, som han gjør med så mange. Han har fått meg til å innse at betingelsesløs kjærlighet faktisk eksisterer på denne planeten, skriver hun til et bilde av de to, og legger til:

- Han omfavner hele meg uten spørsmål eller frykt. Han får meg til å le mer enn noen andre og har den dypeste visdom å dele. Jeg føler meg så glad og velsignet for at han er kjæresten min.

Videre takker hun Durek for å inkludere henne inn i familien sin, og skriver at hun elsker ham fra denne evigheten til den neste.

- Og til de av dere som føler behov for å kritisere: Ro dere ned. Det er ikke opp til deg å velge for meg eller dømme meg.

- Vi elsker hverandre

- Sjaman Durek er bare en mann jeg elsker å tilbringe tiden med, og som utfyller meg. (...) Alt jeg vet i øyeblikket er at vi elsker hverandre, og jeg er superglad, legger hun til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer