Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Erik Follestad:

Bekrefter kjæreste

Etter å ha holdt forholdet privat, bekrefter 30-åringen at han har hatt kjæreste over lenger tid.

BEKREFTER FORHOLD: Erik Follestad forteller at han har hatt kjæreste en stund. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
BEKREFTER FORHOLD: Erik Follestad forteller at han har hatt kjæreste en stund. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

I april kunne den tidligere ishockeyspilleren Erik Follestad (30) bekrefte overfor Dagbladet at han var blitt singel, etter å ha vært i et forhold med Annie Winquist (25) i et års tid. Nå smiler derimot lykken på nytt for «Spårtsklubben»-profilen.

30-åringen bekrefter overfor VG at han har hatt kjæreste over lenger tid.

– Ja, jeg har kjæreste. Det er ikke noen hemmelighet. Vi har vært sammen ganske lenge, vi, sier han til avisa.

Avsørt av kollega

For to uker siden avslørte «Spårtsklubben»-kollega Mads Hansen (35) at Follestad hadde kjæreste, men Dagbladet fikk på det tidspunket ingen bekreftelse fra paret selv.

Under episoden brakte Hansen opp et problem han hadde, med at en «venn av programmet» følger alle unntatt Hansen selv på bildedelingstjenesten Instagram.

DETALJER: I desember i fjor kunne Tiril Sjåstad Christiansen fortelle at hun og kjæresten Stian Lauritzen var forlovet. Nå avslører 24-åringen detaljer rundt forlovelsen med Dag Otto Lauritzens sønn. Video: Øystein Sæthre. Reporter: Marie Røssland. Foto: Privat Vis mer

- Og, hvem er det jeg snakker om? Det er dama di, sa Hansen og så bort på Follestad.

Dermed avslørte Hansen at Follestad hadde fått seg kjæreste. I episoden ringte Follestad kjæresten, som hevdet at det var Follestad selv som har bedt henne om å ikke følge Hansen.

30-åringens nye flamme er Ingvild Schistad, og paret har siden i sommer delt bilder av hverandre på Instagram.

Snakket ut om kjærligheten

Den tidligere hockeyspilleren har holdt forholdet til sin nye kjæreste nokså privat siden de første bildene av paret ble publisert i sommer.

Det var derimot en mer åpen Follestad som snakket om kjærlighetslivet da han gjestet Ida Fladen (33) sin podcast «Ida med hjertet i hånden» i fjor. I podcasten innrømmet han blant annet at det ikke alltid er like lett å leve med stempelet som «typisk hockeyspiller», og fortalte åpent at han ofte blir forhåndsdømt.

FINALEKLAR: Etter å ha kommet seg helt til finalen av «Skal vi danse», har Aleksander Hetland fått mye oppmerksomhet. Det merker han i innboksen på blant annet Instagram. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Rød Løper Vis mer

I samme episode sa Follestad også at han følte at han ikke hadde hatt ordentlig kjærlighetssorg etter sine tidligere forhold.

- Jeg har jo kjent på at det har blitt slutt, men jeg har ikke gått helt i kjelleren, fortalte han den gang.

Landslagsspiller

Follestad la i 2016 hockeykarrieren sin på hylla etter en karriere som blant annet førte ham til hockeylandslaget. Året etter var han å se på parketten som deltaker i «Skal vi danse» med dansepartner Lillian Aasebø (27) - hvor han imponerte i hele syv uker før han røk ut.

For tiden er 30-åringen å se i det ovennevnte VGTV-programmet «Spårtsklubben», hvor han sammen med Ida Fladen, Mads Hansen og Jon Martin Henriksen (29) leverer ukentlig humor

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er det eneste gjenværende «Paradise Hotel»-paret fra årets sesong. Video: Rød Løper Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media