Ina Svenningdal:

Bekrefter kjæreste

«Skam»-Ina har funnet kjærligheten.

BEKREFTER FORHOLD: Ina Svenningdal har funnet kjærligheten med Ole Dennis Heggeli. Foto: Andreas Fadum
BEKREFTER FORHOLD: Ina Svenningdal har funnet kjærligheten med Ole Dennis Heggeli. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

Skuespiller Ina Svenningdal (23) ble brått et kjent navn etter tv-suksessen «Skam». Selv om hun blant annet hadde vært å se i tv-serien «Linus i svingen» som barn, gjorde NRK-serien Svenningdal til internasjonal kjendis.

Det er liten tvil om at Oslo-jenta har opplevd suksess til tross for sin unge alder, og i etterkant av serien har hun startet på teaterhøgskolen, som er den mest ettertraktede skuespillerutdanningen her til lands.

Nå viser det seg også at Svenningdal har hatt suksess på andre arenaer i livet. Under gårsdagens P3 Gull kunne 23-åringen nemlig avsløre til TV 2 at hun har fått seg kjæreste.

SKUSPILLER: Ina har i etterkant av suksesserien startet på teaterhøgskolen i Oslo. I sommer var hun aktuell i «Min venn, romvesenet», som ble spilt i Sommerteatret i Frognerparken. Foto: Henning Lillegård
SKUSPILLER: Ina har i etterkant av suksesserien startet på teaterhøgskolen i Oslo. I sommer var hun aktuell i «Min venn, romvesenet», som ble spilt i Sommerteatret i Frognerparken. Foto: Henning Lillegård Vis mer

Uten kjæresten

Det har i lengre tid versert rykter om at Svenningdal har funnet lykken med Ole Dennis Heggeli.

Da Dagbladet møtte henne på premieren av Viaplay-serien «Besatt» i slutten av oktober, kom hun sammen med Heggeli. De to ønsket likevel ikke å kommentere hvorvidt de to var et par.

At de to nå offisielt er kjærester, kunne 23-åringen bekrefte på den rød løperen lørdag kveld, da hun var til stede under «P3 Gull» på Marienlyst.

SUKSESS: Jentegjengen i «Skam» går gjennom problemer som mange ungdommer opplever i løpet av ungdomstiden. Her er Ina Svenningda (Chris)l sammen med Josefine Pettersen (Noora), Iman Meskini (Sana), Lisa Teige (Eva) og Ulrikke Falch (Vilde). Foto: NRK
SUKSESS: Jentegjengen i «Skam» går gjennom problemer som mange ungdommer opplever i løpet av ungdomstiden. Her er Ina Svenningda (Chris)l sammen med Josefine Pettersen (Noora), Iman Meskini (Sana), Lisa Teige (Eva) og Ulrikke Falch (Vilde). Foto: NRK Vis mer

Likevel kom hun ikke sammen med kjæresten denne kvelden.

- Det var begrenset med plasser, så han er ikke her i dag. Men ja, vi er kjærester, sa hun til TV 2.

- Skikkelig kleint

Da Dagbladet møtte Svenningdal i sommer, kunne hun avsløre at hun hadde lyst på kjæreste, men at det var vanskelig å finne tid til på daværende tidspunkt.

KLINER TIL: Realitystjerna Adrian Sellevoll dukket opp på P3 Gull med ny kjæreste. Video: Rød Løper Vis mer

Hun hadde likevel testet ut datingappen «Tinder», uten at det hadde gitt særlig mersmak.

- Jeg er jo singel, og føler ikke at jeg har tid til kjæreste nå uansett. Jo da, jeg er på Tinder, men jeg takler det ikke. Det er skikkelig kleint. Spesielt når gutter gang på gang spør om det var gøy å være med i «Skam». Jeg vet liksom ikke hva jeg skal svare, sier hun og fortsetter:

- Men det er klart at jeg har lyst på kjæreste. Jeg har ikke hatt det før, men jeg stresser ikke med det, altså, understreker hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer