Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Amalie Snøløs:

Bekrefter kjæreste

Amalie Snøløs er derimot heller ordknapp om den utkårede.

NY KJÆRESTE: Mandag kunne Amalie Snøløs avsløre at hun har fått seg kjæreste. Hvem den utkårede er, holder hun derimot tett om. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NY KJÆRESTE: Mandag kunne Amalie Snøløs avsløre at hun har fått seg kjæreste. Hvem den utkårede er, holder hun derimot tett om. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

24 år gamle Amalie Snøløs ble landskjent etter sin deltakelse i «Farmen» i 2017. Siden den gang har hun blant annet vært med i TV 2-programmet «Skal vi danse». Hun har også en enorm følgerskare på Instagram og i andre sosiale medier, der fans følger livet hennes tett.

De siste ukene har hun blant annet tilbrakt mye tid med Marcus og Martinus (18), noe flere bet seg merke i. Overfor Nettavisen så hun seg faktisk nødt til å bekrefte at hun ikke var i et forhold med en av de seks år yngre tvillingene.

Det betyr derimot ikke at hun ikke har funnet kjærligheten. Nå kan nemlig 24-åringen røpe at hun ikke er singel lenger. Hvem den utkårede er, ønsker hun imidlertid ikke å svare på.

UTFORDRING: Eserien-programleder Amalie Snøløs utfordrer en av Norges beste i Fifa, Arkan Resul, til å spille på en ny måte. Bilder fra Dplay. Vis mer

- Snill

I en spørsmålsrunde for sine over 240 000 følgere på Instagram kunne Snøløs mandag avsløre at hun har fått seg kjæreste. Det gjorde hun ved å svare et enkelt «ja» på spørsmål om hun hadde kjæreste. I et annet innlegg, der en fan lurte på hvem den utkårede var, svarte hun følgende:

«Har fått en del meldinger om dette. Men han er den mest solide og snille gutten jeg noen gang har møtt. Vi er fra samme område, og deler samme verdier. Han er ikke en offentlig person, og derfor kommer jeg ikke til å dele for mye, før det føles riktig», skriver hun.

Snøløs sier igjen at hun ikke ønsker å si noe når Dagbladet slår på tråden. Hun vil ikke bekrefte forholdet i telefonen, men sier at bekreftelsen på Instagram står seg.

HEMMELIGHETSFULL: Amalie Snøløs holder kortene tett til brystet hva gjelder den nye kjæresten. Foto: Skjermdump
HEMMELIGHETSFULL: Amalie Snøløs holder kortene tett til brystet hva gjelder den nye kjæresten. Foto: Skjermdump Vis mer

Utover dette ønsker hun ikke å kommentere saken.

Profilert forhold

Det begynner å bli en stund siden man hørte noe om kjærlighetslivet til 24-åringen. Hun har tidligere vært i et forhold med den norske skuespilleren Herman Tømmeraas, kjent fra «Skam».

Allerede i oktober meldte Se og Hør at det skulle være slutt mellom dem. Det florerte lenge rykter om at de hadde gått hver til sitt, og først i januar ble bruddet bekreftet.

- Ja, jeg er singel, svarte Tømmeraas på spørsmål fra VG om sivilstatusen sin.

I samme intervju blir han spurt om han hadde hatt kjærlighetssorg, hvorpå skuespilleren svarte at det er tungt når ting ikke fungerer.

- Men jeg har vært mye med venner og familie, og alt er fint, sa han.

DEBUT: Amalie Snøløs blir å se i sesong 3 av «Semester», serien ekskjæresten Herman Tømmeraas også spiller i og er med på å produsere. Vis mer

Tv-jobb

I fjor kom også nyheten om at Snøløs skulle gjøre comeback på tv-skjermen, da hun sammen med Eirik Fure skulle lede Discovery sin FIFA-satsing.

Da Dagbladet snakket med 24-åringen om jobben kunne hun fortelle at hun gledet seg stort.

- Jeg elsker å være på tv, og synes det er veldig gøy å lage underholdning. Og gaming er noe jeg er veldig glad i, sa hun den gang.

De siste månedene har hun forsøkt å slå gjennom som modell og har tatt på seg ulike modelloppdrag. I mai ble det også kjent at Snøløs hadde kapret seg en ny jobb, som markedssjef for klesmerket Chosen.

Overfor Dagbladet fortalte 24-åringen at hun selv kontaktet klesmerket fordi hun liker det de driver med. At klesmerket har fokus på etikk og har et ønske om å bidra til at andre skal ha det bra, var noe som trigget henne.

- De gir ei uke med mat til et underernært barn per solgte klesplagg. De har allerede gitt over 21 000 uker med mat, sa hun.

- Hva tenker du om den nye jobben?

- Selskapet er relativt nystartet og har hatt en veldig god start, men nå skal vi dra dette opp til neste nivå og jeg er glad for å få være med på laget, svarte hun i mai.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!