Isabelle Ringnes:

Bekrefter kjæreste

Lykken smiler for Isabelle Ringnes.

NY KJÆRESTE: Om lag ett år etter at hun ble singel, har Isabelle Ringnes nå fått seg ny kjæreste. Foto: Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
NY KJÆRESTE: Om lag ett år etter at hun ble singel, har Isabelle Ringnes nå fått seg ny kjæreste. Foto: Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av november i fjor kunne Isabelle Ringnes (33) og forloveden Bjørn Erik Ihlen avsløre at de hadde valgt å gå hver til sitt.

Bruddet ble kjent bare få måneder etter at duoen hadde besluttet å selge luksusvillaen på Ormøya utenfor Oslo sentrum - et knapt år etter at de først overtok boligen.

Ny kjæreste

Nå kan imidlertid Ringnes avsløre overfor Dagbladet at hun har funnet lykken på ny.

- Jeg kan bekrefte at jeg har fått kjæreste, sier hun.

Dattera til eiendomsmilliardær Christian Ringnes har i flere år vært en offentlig person. Hun ønsker imidlertid ikke å avsløre hvem sin utkårede er.

KJÆRLIGHET: Sigrid Solbakk Raabe er gjest hos «Lindmo», der forteller hun hvor hun møtte kjæresten . Video: NRK Vis mer

Åpen om bruddet

Tidligere i år åpnet 33-åringen seg om bruddet hun gikk gjennom i fjor.

- Bruddet var selvfølgelig trist, men riktig for oss begge. Vi er veldig glad i hverandre og er gode venner fremdeles, sa hun til Dagbladet, og fortsatte:

- Jeg har nok gått litt tilbake i singellivets tendenser og setter mer pris på alenetid og nye bekjentskaper. Jeg håper jo at livet som singel ikke vil vare evig, så jeg vil nyte det mens jeg har det. Livet smiler, sola skinner, jobben går så det suser og jeg har mange fine folk rundt meg.

Og at livet som singel ikke skulle vare evig, bekrefter hun altså mandag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer