Arif:

Bekrefter kjæreste

Rapperen Arif viser fram kjæresten.

BEKREFTER: Arif viser stolt fram kjæresten på Instagram. Her i anledning innspillingen av «Hver gang vi møtes». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
BEKREFTER: Arif viser stolt fram kjæresten på Instagram. Her i anledning innspillingen av «Hver gang vi møtes». Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres!

Den populære «Hvem Er Hun»-rapperen Arif Nassor Salum (35) bekrefter kjæreste. Det gjør han ved å legge ut en hyllest til henne i forbindelse med bursdagen hennes.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Innlegget består av flere bilder av de to, og i bildeteksten skriver blant annet:

«Gratulerer masse med dagen min kjære gærning aka H-Money aka verdens vakreste person.»

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Videre takker han kjæresten for alt hun er og gjør, før han avslutter med å skrive:

«Elsker deg min vakre kjæreste, og min snille bestevenn», etterfulgt av et hjerte.

Hans utkårede er imidlertid Helene Nygård, bedre kjent som @hellylife for sine 380 000 følgere på bildedelingstjenesten Instagram.

Dagbladet har i skrivende stund ikke lyktes å komme i kontakt med Arif Nassor Salum.

RØPER LITT: Fetisha Williams er vært svært hemmelighetsfull rundt hvem som har kapret hjertet hennes, men nå letter hun litt på sløret. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

- Gruer meg til å gråte

I august i år ble det bekreftet at Arif er en av artistene som er med i neste års «Hver gang vi møtes». Der er han i selskap med sin gode venn Stig Brenner, Andreas «Tix» Haukeland, Jarle Bernhoft, Myra, Anna of the North, Øystein Greni og Maj Britt Andersen.

- Jeg gleder meg til å høre de andre tolke låtene mine, men jeg gruer meg til å gråte. Det kommer til å bli sterkt å få høre mine egne tekster fremført av andre artister, uttalte rapperen til Dagbladet da det ble kjent.

I den tolvte sesongen av «Hver gang vi møtes», som kommer på TV i begynnelsen av 2022, er det tre artister fra Hip-hop/rap-verdenen. Arif mente det var viktig for sjangerens representasjon i norsk musikkliv.

- Det bekreftet at det var kult å være med, men den største grunnen til at jeg sa ja var for å vise at vi ikke bare er 'bad boys' som kan rime kjapt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer