Andrea Eriksen:

Bekrefter kjæreste

- Det er veldig hyggelig.

TV-FAMILIE: Gjennom familiens TV-serie har nordmenn blitt bedre kjent med Andrea Eriksen, David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad. Her er de under Vixen awards i 2021. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
TV-FAMILIE: Gjennom familiens TV-serie har nordmenn blitt bedre kjent med Andrea Eriksen, David Eriksen og Hedvig Sophie Glestad. Her er de under Vixen awards i 2021. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert

David Eriksen (54) har lenge vært et kjent fjes i Norge, men da realityprogrammet «Alle elsker David» rullet over norske TV-skjermer trådte også familien hans inn i rampelyset, deriblant dattera Andrea Eriksen (25).

Tidligere i år kunne hun fortelle i TV-programmet at det var slutt med samboeren, men nå ser det ut til at lykken smiler for 25-åringen igjen.

SATT UT: David Eriksen blir satt ut av datingspørsmål. Dette svarer han. Video: Rød Løper Vis mer

- Gikk fort

Forrige uke var Eriksen gjest i Tone Damlis (34) podkast «Råning med Tone», og der kunne hun røpe at hun hadde fått seg ny kjæreste.

Avsløringen kommer etter at Damli hintet om at det må ha kommet mange frierbrev etter TV-suksessen, og spør om det er en som har trukket det lengste strået - hvorpå Eriksen kan bekrefte det.

- Ja, det er veldig hyggelig, sier hun.

Videre kommer det også fram at hun og kjæresten har flyttet sammen og blitt samboere.

- Når jeg snakker med andre om det, så sier de sånn «Det gikk fort», men samtidig så føles det veldig, veldig rett, forteller hun, og legger til at hun er svært lykkelig.

NYSINGLE: Latteren satt løst da de to Eccentric People-profilene Iselin Guttormsen og David Eriksen ankom Gullruten sammen. Video: Rød Løper Vis mer

Dagbladet har vært i kontakt med Andrea Eriksen, som opplyser om at hun ikke har noen kommentar utover det som framkommer i podkasten.

- Håpløs romantiker

I podkasten kommer det fram at 25-åringen er av den romantiske typen, og omtaler blant annet seg selv som en av det «håpløse» slaget.

Hun understreker imidlertid at det ikke er blomster på døra hver dag som står øverst på ønskelista, men heller de små, hverdagslige oppmerksomhetene.

- Jeg trenger ikke noe hokus pokus-greier, men de små hverdagslige tingene, der man viser at man tenker på hverandre, forklarer hun.

PIKANT: David Eriksen og kjæresten Hedvig poserte i en hotellseng i Ibiza. Det ble det kunst av - men ikke alle får se. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer