Demi Lovato:

Bekrefter kjæreste

- Se hvor hot kjæresten min er.

FORELSKET: Demi Lovato og Jordan Lutes har holdt en lav profil. Her er de avbildet sammen i august. Foto: SplashNews/NTB
FORELSKET: Demi Lovato og Jordan Lutes har holdt en lav profil. Her er de avbildet sammen i august. Foto: SplashNews/NTB Vis mer
Publisert

I sommer begynte ryktene å svirre om at popstjernen Demi Lovato (30) hadde funnet lykken på ny etter bruddet fra skuespilleren Max Ehrich (31) høsten 2020.

Lovato og Ehrich hadde en virvelvind-romanse og rakk både å bli kjærester, forlove seg og gjøre det slutt i løpet av et knapt halvår.

I begynnelsen av august kom altså nyheten om at sangeren hadde innledet en romanse med en musikerkollega. Men først et par uker seinere ble identiteten hans kjent.

Da dukket nemlig flere bilder opp av Lovato på date i New York sammen med den fem år yngre kanadiske artisten Jute$, hvis egentlige navn er Jordan Lutes (25).

- De så ekstremt lykkelige ut, fortalte en kilde til E! Online.

OVERDOSE: 24. juli ble sangeren Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun familie og fans for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

«Hot»

Nå, tre måneder seinere, bekrefter sangfuglen forholdet. Det gjør hun i et nytt innlegg på Instagram hvor hun har 143 millioner følgere.

«Sveip til venstre for å se hvor hot kjæresten min er», skriver hun som tekst til en bildekarusell hvor det først er to bilder av henne og til slutt et av henne sammen med Lutes.

25-åringen svarer følgende i Lovatos kommentarfelt:

«Det er ikke nødvendig å sveipe for å se hvor sexy min kjæreste er».

I august fortalte en venn av Grammy-vinneren til People at hun var på en bra plass i livet med sin nye flamme.

- Det er et veldig lykkelig og sunt forhold. Han er en super fantastisk fyr.

Like etter Halloween delte Lovato også bilder av seg selv og Lutes sammen, men det er altså først nå hun bekrefter at de er kjærester.

Turbulent kjærlighetsliv

Demi Lovatos kjærlighetsliv har fått mye spalteplass i sladrepressen opp gjennom åra. I seks år var hun kjæreste med «That 70's Show»-stjernen Wilmer Valderrama (42), men sommeren 2016 avslørte duoen at de hadde gått hver til sitt.

SINGEL IGJEN: Etter fire måneder, forlovet Max Ehrich og Demi Lovato seg, men etter to måneder, ble det slutt. Nå bekrefter endelig Lovato bruddet. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Etter bruddet innledet sangfuglen først et forhold til UFC-stjernen Luke Rockhold (38) og deretter MMA-fighteren Guilherme «Bomba» Vasconcelos (37).

Hun har også vært involvert med modellen Austin Wilson (29).

I mars 2021, et halvt år etter at popstjernen brøt forlovelsen med Max Ehrich, sto hun fram som panseksuell og beskrev seg selv som «flytende».

Panfili eller panseksualitet er å tiltrekkes følelsesmessig og/eller seksuelt av en person uavhengig av vedkommendes biologiske kjønn eller dens kjønnsidentitet. Dette inkluderer også de personer som ikke faller innenfor den duale kjønnstenkningen som bifili innebærer.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer