Boris Johnson og Carrie Symonds:

Bekrefter: Nå er de gift!

Lykken smiler for statsministeren.

GIFTET SEG: Lørdag ettermiddag ga Boris Johnson og Carrie Symonds hverandre sitt ja i en privat seremoni. Foto: AFP / NTB
GIFTET SEG: Lørdag ettermiddag ga Boris Johnson og Carrie Symonds hverandre sitt ja i en privat seremoni. Foto: AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Storbritannias statsminister Boris Johnson (56) er et prakteksempel på at lykken også kan smile i en pandemi. Søndag bekreftes det nemlig at han har giftet seg med kjæresten Carrie Symonds (33).

«Statsministeren og frøken Symonds giftet seg i går ettermiddag i en liten seremoni i Westminister Cathedral», heter det i en pressemelding fra Downing Street.

Samtidig røpes det at det forelskede paret vil feire med venner og familie neste sommer, ettersom det fremdeles er svært mye restriksjoner for å holde smittetallene nede verden over.

Fikk barn

Nyheten om at paret hadde forlovet seg kom i februar i fjor. Ikke nok med det - de avslørte samtidig enda en gladnyheten. Paret kunngjorde nemlig at de ventet barn sammen.

- Statsministeren og Carrie Symonds er glade for å kunne meddele at de er forlovet, og at de venter et barn på forsommeren, sa en talsperson på vegne av paret.

I april i fjor kom barnet til verden. Det meldte Sky News. Den gang ble Johnson og Symonds foreldre til en liten gutt, som fikk navnet Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.

Statsministeren har fire barn fra forholdet med ekskona Marina Wheeler (56), som han var gift med i 25 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer