NY KJÆRESTE: Kjendisstylist Jan Thomas kan bekrefte at han han funnet lykken på ny. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
NY KJÆRESTE: Kjendisstylist Jan Thomas kan bekrefte at han han funnet lykken på ny. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Jan Thomas:

Bekrefter ny flamme

- Det er deilig å få det ut, sier kjendisstylisten Jan Thomas.

Det var i januar kjendisstylisten Jan Thomas (51) kunne bekreftet at forholdet mellom han og hans tidligere kjæreste, arkitekten Ramiro Ricon Ledezma (30) var over.

Nå skal 51-åringen ha funnet kjærligheten på nytt.

Det bekrefter han overfor Se og Hør.

- Med denne «avsløringen» ønsker jeg å stoppe rykteflommen om hvem jeg har datet en stund. Det er deilig å få det ut, nå kan vi ferdes fritt hvor vi vil, forteller Jan Thomas til bladet.

Ifølge Se og Hør er det herrefrisøren og barbereren Dan Kolltveit (30) som har kapret kjendisstylistens hjerte.

- Veldig fint sammen

Allerede i januar hintet Jan Thomas om at han ikke var singel. Det var da Dagbladet møtte ham på premieren til Henriette Steenstrup og John Brungots nye komishow «Åpent forhold» på Chat Noir i Oslo, at Jan Thomas avslørte at han dater noen. Den gang uten å ville røpe noen detaljer om hvem personen er.

- Dan er snill, fin og morsom, og vi har det veldig, veldig fint sammen, sier Jan Thomas om sin nye flamme til Se og Hør.

ENDE OPP ENSOM: I God Kveld Norge forteller Jan Thomas om forholdet til sin avdøde mor, som var bekymret for at sønnen skulle ende opp som ensom. Video: TV 2 Vis mer

- Ingenting er vakrere enn kjærligheten for meg. Men denne gang vil jeg ikke gape over for mye - for fort. Nå skal vi bruke tid på å utforske det vi har. Så foreløpig vil jeg kalle det dating - med ordentlig potensial, legger han til.

Etter at ekteskapet med Christopher Mørch Husby tok slutt for tre og et halvt år siden, innrømmer hele Norges Jan Thomas at han har vært redd for å kaste seg ut i noe nytt. Men han har hatt et par-tre kortvarige forhold.

Dro på kjærlighetsferie

Det var i oktober at Jan Thomas kunne avsløre at han hadde funnet kjærligheten med den meksikanske arkitekten Ricon Redezma.

- Jeg kan bekrefte at jeg ikke lenger er singel, uttalte Jan Thomas til Se og Hør den gang.

Sin utvalgte traff han i Mexico sist sommer. 51-åringen tilbrakte hele to måneder i landet, og det begynte etter hvert å oppstå varme følelser med 20 år yngre Ramiro Ricon Ledezma.

Jula tilbrakte Jan Thomas også som vanlig på ferie i Mexico. Men det som dette året skulle være en kjærlighetsferie, ble ikke helt som forventet for 51-åringen. Det fortalte han også til Se og Hør.

- Da jeg kom dit ned kjente jeg at følelsene ikke var der på samme måte lenger. Det var ikke nok til å fortsette avstandsforholdet. Ramiro ble lei seg, men sånn er livet, fortalte Jan Thomas til bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

PROSJEKT: Jan Thomas og reporter Casper Lehland fikk på seg knebeskyttere, som skulle gjøre det vanskeligere å bevege leddene, vekter på kroppene, klumpete sko, briller og ørepropper for å føle hvordan det er å være gammel. En tur på butikken med et par utfordringer fikk de to til å tenke nøye gjennom hva slags utfordringer eldre mennesker forholde... Vis mer

Ny start

At Jan Thomas nå kan ha funnet lykken på ny, taler positivt for kjendisstylisten som i fjor uttalte til Dagbladet at han ikke har lagt fra seg drømmen om barn.

Jan Thomas og hans tidligere ektemann Christopher Mørch Husby snakket nemlig fritt om at de ønsket seg barn mens de var gift, og bruddet med Mørch Husby endret ikke på dette ønsket for Jan Thomas.

- Jeg har ikke lagt fra meg noen ting. Vi var veldig nære å få barn, så alt er bokstavelig talt tilrettelagt om jeg en dag vil ta opp tråden igjen. Men akkurat nå føler jeg ikke at jeg kan gi et barn den oppmerksomheten det fortjener. Vi jobber masse mot å få merket vårt stort i Norden, og etter hvert også globalt, sa han den gang.