Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jakob Oftebro:

Bekrefter ny kjæreste

Jakob Oftebro har funnet lykken igjen.

NY KJÆRESTE: Jakob Oftebro bekreftet fredag at han har funnet lykken på ny. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Jakob Oftebro bekreftet fredag at han har funnet lykken på ny. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den norske skuespilleren Jakob Oftebro (32) har lagt noen vanskelig måneder bak seg, etter at han i mai ble alvorlig skadd under innspillingen av tv-serien «Hamilton» i Sverige.

Fredag var imidlertid Oftebro tilbake på jobb, og strålte på scenen under premieren på Peer Gynt på Gålå.

Også i etterkant av forestillingen var skuespilleren smørblid. Overfor Se og Hør bekreftet nemlig 32-åringen at han har funnet lykken med 26 år gamle Hannah Chocron.

Til Se og Hør fortalte Oftebro at de to har vært et par i et år.

- Kjæresten min var i publikum i kveld, sa Oftebro.

Det har lenge versert rykter om at 32-åringen hadde fått seg kjæreste, og fredag bekreftet både han og Chocron forholdet.

- Jeg er kjempestolt av Jakob, sa Chocron etter premieren.

FAR OG SØNN: Jakob spiller sammen med sin far Nils Ole Oftebro i Peer Gynt. Her fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
FAR OG SØNN: Jakob spiller sammen med sin far Nils Ole Oftebro i Peer Gynt. Her fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brannskadet

Jakob Oftebro pådro seg alvorlige brannskader i ansiktet etter et uhell på settet til TV-serien «Hamilton» i Sverige i mai i år.

Under innspillingen av en scene med opptøyer mellom politi og demonstranter, ble Oftebro offer for en såkalt molotov-cocktail, ei flaskebombe med brennbar veske.

Ifølge svensk politi ble Oftebro umiddelbart fraktet til sykehus i ambulanse. Til Dagbladet betegnet Oftebros manager Anne Lindberg da tilstanden hans som alvorlig.

I et intervju med NRK har Oftebro fortalt om brannskadene og at den har gjort det ekstra viktig for ham å komme tilbake til Gålå og stå på scenen med sin far.

- Det så jo ikke bra ut i starten. Jeg brant bort mye hud, og det gikk betennelse i det. Det var ekkelt. Og jeg visste ikke hvilket omfang det var, om jeg kom til å se vanlig ut igjen, sa han.

- Jeg har vært veldig heldig. Jeg kunne trukket flammene ned i halsen og da får man skader som er mye større.

Fordi Oftebro må skjermes for sollyset er startskuddet for forestillingen forskjøvet med en halvtime hver kveld hele spilletida.

Forestillingen der Peer Gynt blir tolket av far og sønn Oftebro hadde premiere i 2017. De spiller henholdsvis den eldre og den unge Peer Gynt. Tilskuerne møter for første gang Peer Gynt på 1960-tallet, og følger ham fram mot vår tid. Årets Peer Gynt-show hadde premiere 3. august, og spilles åtte ganger fram til 11. august.