Sara Emilie Tandberg:

Bekrefter ny kjæreste

Lykken smiler for influenseren.

NY FLAMME: Sara Emilie Tandberg bekrefter ny flamme, ett år etter bruddet. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
NY FLAMME: Sara Emilie Tandberg bekrefter ny flamme, ett år etter bruddet. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var sommeren i fjor at influenser Sara Emilie Tandberg (29) kunne fortelle at hun og kjæresten gjennom ti år, Robin Daldorff Magnussen, hadde valgt å gå hver til sitt. Det røpte hun for sine 350 000 følgere på Instagram.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Gjennom årets sesong av «Bloggerne» fikk seerne et innblikk i samlivsbruddet og kunne blant annet se når Magnussen flyttet ut.

Nå ser det imidlertid ut til at lykken smiler igjen for 29-åringen. Hun har den siste tida flere ganger vært offer for flykaoset og pilotstreiken, og kan overfor Dagbladet avsløre at den siste ferien skulle vært en «kjæresteferie».

Tar det igjen

Det har lenge vært spekulert i om Tandberg har funnet seg en ny flamme, men det er altså ikke før nå at hun bekrefter det ferske forholdet.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Og selv om det ikke ble noen kjærestetur på turtelduene nå, som influenseren innrømmer at er veldig «kjedelig», har de ikke lagt planene på is.

- Vi satser på å ta opp en utenlandsferie litt seinere, men det er litt vanskelig å få logistikken til å gå opp, sier hun til Dagbladet.

OVERRASKER: Sara Emilie Tandberg er ny i «Bloggerne» så vi har tatt en prat med henne om blant annet hvilket innlegg som har skapt mest reaksjoner. Vis mer

Kjøpte drømmehuset

Det var i mars i år, på selveste kvinnedagen, at 29-åringen kunne avsløre at hun hadde kjøpt drømmeboligen og skulle flytte.

- Jeg kjøpte hus på tirsdag, det var egentlig ikke planlagt i det hele tatt. Jeg har sett litt, men jeg kjøpte jo ut eksen i sommer, så jeg hadde planer om å holde meg her i dette huset, røpet hun overfor Dagbladet den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer