Channing Tatum:

Bekrefter oppfølger

- La oss kjøre på!

AVSLØRER: Channing Tatum tyr til sine sosiale medier for å dele nyheten om at det blir en tredje film av «Magic Mike». Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
AVSLØRER: Channing Tatum tyr til sine sosiale medier for å dele nyheten om at det blir en tredje film av «Magic Mike». Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-kjekkasen Channing Tatum (41) avslører på Instagram og Twitter at «Magic Mike» vender tilbake, men denne gangen vil filmen ha premiere direkte på strømmetjenesten HBO Max.

Det var tilbake i 2012 at den første filmen rullet over skjermene, og det er ingen tvil om at Tatum har gitt jenter og gutter over hele verden hakeslep i rollen som stripperen Mike Lane.

Han har heller aldri lagt skjul på at han som ung livnærte seg som stripper i virkeligheten også.

HET SAMTALE: Under talkshowet «Alan Carr Chatty Man» snakket skuespiller Channing Tatum om sin stripper-fortid. Og noen overrasket med en liten striptease. Video: BBC Vis mer

Tredje filmen

Nå, seks år etter at den andre filmen kom ut, skal Tatum og regissør Steven Soderbergh (58) gjenforenes med en tredje del «Magic Mike's Last Dance» i den populære stripper-sagaen.

Det skriver 41-åringen blant annet på Instagram-profilen sin.

«Vel verden, det ser ut som Mike Lane kommer tilbake igjen», skriver stjerna til et bilde av manuset.

«La oss kjøre på !!» legger han til.

I en uttalelse til Variety er det tydelig at Tatum gleder seg stort over den gledelige nyheten.

- Det finnes ikke ord for hvor begeistret jeg er for å blåse dørene av verden til «Magic Mike» med Steven, Greg, Reid og de fantastiske menneskene på HBO Max, sier han.

NY RETNING: Christina Lægreid, kjent fra «Singletown», kommer med avsløringer både på kjærligheten og i strippekarrieren. Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer

Holdt karrieren skjult

For noen år tilbake da Tatum var gjesteprogramleder for det populære TV-programmet «Jimmy Kimmel Live» avslørte 42-åringen at han ikke hadde vært helt ærlig med alle om fortida si.

Videre røpet han at strippekarrieren var noe han hadde holdt skjult for faren sin.

Som gjest i studio hadde den populære skuespilleren invitert talkshow-stjerna Ellen DeGeneres (59), som en rekke ganger har intervjuet kjekkasen i sitt eget TV-program.

KASTET KLÆRNE: Lady Gaga ankom i en rosa kjole - og kledde av seg plagg etter plagg, til hun til slutt sto igjen slik. Her med designer Brandon Maxwell. Foto: Angela Weiss/AFP. Video: CNN Vis mer

- Det var aller første gang jeg var på showet ditt, og jeg må fortelle deg at det var da pappa faktisk fant ut av at jeg var en stripper i en kort periode i livet, fortalte han.

Videre spurte Ellen om hvordan faren til Channing reagerte på den brå nyheten, og med korte ord, et lite host, og et forsøk på å ikke snakke så altfor mye om det, fikk han fram noen ord som beskriver det meste.

- Ikke bra, jeg mener virkelig ikke bra, sa han den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer