Bekrefter romansen: - Endelig kan vi vi vise vår kjærlighet

Adelén og dansepartneren Benjamin Jayakoddy fant hverandre.

<strong>FANT HVERANDRE:</strong> Sangstjerna Adelén Rusillo Steen og dansepartneren hennes Benjamin Jayakoddy fant hverandre under «Skal vi danse» i fjor. Nå bekrefter sangeren forholdet overfor Se og Hør. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
FANT HVERANDRE: Sangstjerna Adelén Rusillo Steen og dansepartneren hennes Benjamin Jayakoddy fant hverandre under «Skal vi danse» i fjor. Nå bekrefter sangeren forholdet overfor Se og Hør. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Denne uka begynte ryktene å svirre rundt den tidligere «Skal vi danse»-duoen Adelén Rusillo Steen (19) og Benjamin Jayakoddy (22).

Danseløvene stakk i fjor av med seieren i konkurransen, men har ikke kuttet kontakten siden.

TV 2 skrev for noen dager siden at Steen og Jayakoddy var et par, men det uten bekreftelse fra paret. Nå skriver Se og Hør at paret har bestemt seg for å offentliggjøre kjærligheten sin - endelig.

- Danset ekstra mye

Ukebladet har snakket med 19-åringen, som forteller begeistret om romansen. 19-åringen avkreftet romanseryktene overfor Dagbladet i fjor, og omtalte dem som «spekulasjoner». Nå virker det imidlertid som hun har ombestemt seg.

Birthday boy 🎉🎉 #lifeoftheDon

Et bilde publisert av Benjamin (@donbenjij)

- Vi hadde falt for hverandre og var på dansetrening hele tiden for å være sammen. Vi kunne sitte og prate i timevis, sier hun til bladet og fortsetter:

- Det ble til at vi danset ekstra mye, så ikke folk skulle lure på hvorfor vi hang sammen hele tiden. Men nå kan vi endelig vise vår kjærlighet, forteller Steen til Se og Hør Extra.

For å feire romansen, dro paret på kjærlighetstur til Sri Lanka.

Sangstjerne

Ifølge ukebladene har romanseryktene svirret rundt paret siden de to kysset hverandre på munnen under en danseopptreden, bare uker før hun og Jayakoddy stakk av med seierspokalen.

At de publiserte bilder av seg selv sammen i sosiale medier stoppet ikke rykteflommen.

Steen er kanskje best kjent her til lands for låta «Bombo», som hun deltok i Melodi Grand Prix med i 2013. Sangen hennes «Olé» har også vært en hit.

Under Se og Hørs kjendisgalla i november i fjor, stilte artisten i en kjole som like gjerne kunne vært brukt på et arrangement i Hollywood.

19-åringen var nemlig iført en gjennomsiktig blondekjole fra Ganni med kun en sort body under.

- Jeg har alltid sagt at jeg ikke har hudfobi, sa den ferske «Skal vi danse»-vinneren til Dagbladet om det vågale antrekket.

- Så lenge jeg føler meg vel vet jeg ikke hvorfor jeg ikke skal gå med det.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer