50 cent og Eminem:

Bekrefter ryktene

De anerkjente rapperene kommer med en gledelig nyhet til fansen

LEGENDER: Rapperene 50 Cent og Eminem har nærmest fått legendestatus i artismiljøet. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock
LEGENDER: Rapperene 50 Cent og Eminem har nærmest fått legendestatus i artismiljøet. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock Vis mer
Publisert

Den ikoniske rapperen Marshall Mathers, bedre kjent under artistnavnet Eminem (50), har aldri lagt skjul på at han hadde en svært tøff oppvekst.

Rapperen har ofte fortalt om sin voldelige og alkoholiserte mor, og om faren som forlot ham bare noen måneder gammel.

Mange ble derfor overrasket da «Slim Shady»-sangeren lanserte spillefilmen «8 Mile», som nærmest var en semi-selvbiografisk historie om Eminems egne oppgang til berømmelse.

«LOSE YOURSELF»: Eminems hit fra 2002 vant Oscar for beste sang i 2008. Og i 2020 ble den fremført, til blandede reaksjoner. Video: AP/ABC Vis mer

I filmen, ser man 50-åringen spille hovedrollen som Jimmy Smith Jr, en fabrikkarbeider som sliter med å få respekt innad i rap-kretsen.

Filmen ble hyllet av både kritikere og fansen, og vant en rekke priser ved Oscar utdelingen i 2003 - deriblant for beste orginale sang, «Lose Yourself».

«Dette blir episk»

Nå, nesten 20 år etter suksessen, kommer rapperen med en gladnyhet til fansen, som nærmest ikke klarer å vente.

Sammen med rapperen Curtis «50 Cent» Jackson (47) bekrefter Marshall Mathers at duoen nå utvikler en serie basert på den kritikerroste filmen.

Etter mangfoldige spekulasjoner og rykter om at duoen angivelig skal ha planlagt serien, tok Jackson bladet fra munnen og bekreftet nyheten på bildedelingstjenesten Instagram fredag - til fansen store begeistring.

«Dette kommer til å bli galskap!», var blant det 47-åringen skrev i bildeteksten til innlegget, og kommentarfeltet har nærmest tatt fyr etter avsløringen om det hyggelige samarbeidet.

«Dette kommer til å bli helt episk! Jeg klarer nesten ikke vente!!», lyder flere av kommentarene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer