Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ariana Grande og Pete Davidson:

Bekreftet at de var et par for tre uker siden. Nå skal de gifte seg

Skuespiller Pete Davidson (24) bekrefter at han er forlovet med Ariana Grande (24).

HAR FORLOVET SEG: Bare tre uker etter at komiker Pete Davidson (24) og artist Ariana Grande (24) annonserte at de er et par, bekrefter førstnevnte at de er forlovet. Foto: NTB Scanpix
HAR FORLOVET SEG: Bare tre uker etter at komiker Pete Davidson (24) og artist Ariana Grande (24) annonserte at de er et par, bekrefter førstnevnte at de er forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Popkometen Ariana Grande (24) har skapt langt flere overskrifter for kjærlighetslivet enn for sin musikalske karriere den siste tida.

Det startet med at den verdensberømte 24-åringen og kjæresten gjennom to år, rapperen Mac Miller (26), valgte å avslutte forholdet i begynnelsen av mai. Bare to uker etterpå dukket det opp spekulasjoner om at Grande hadde funnet kjærligheten på ny, denne gang med komiker og skuespiller Pete Davidson (24).

Davidson og Grande bekreftet deretter romanseryktene en knapp uke seinere.

- Sykt kult

Natt til torsdag gjestet førstnevnte talkshowet «The Tonight Show» med Jimmy Fallon (43), der han snakker om popstjerne-kjæresten for første gang. Davidson benyttet også anledningen til å bekrefte noe annet som har skapt massive spekulasjoner i sladrepressen de siste ukene:

At paret allerede har forlovet seg.

- Det føles ut som jeg har vunnet en konkurranse. Helt sykt, forteller Davidson til Jimmy Fallon, ifølge BBC.

At det har skjedd mye på kort tid mellom Davidson og Grande, er det ingen tvil om. Noe Jimmy Fallon for øvrig også gjør et poeng av:

- Du trengte ikke forlove deg med Ariana Grande for å komme til showet, altså, sier Fallon, hvorpå Davidson svarer:

- Nei, men det gjorde jeg. Det er sykt kult, Jimmy. Det er så fett.

FIKK GJENNOMGÅ: Pete Davidson kom ikke unna det faktum at det har gått noe fort i svingene mellom han og Grande, noe Jimmy Fallon sørget for å gjøre et poeng av. Foto: NTB Scanpix
FIKK GJENNOMGÅ: Pete Davidson kom ikke unna det faktum at det har gått noe fort i svingene mellom han og Grande, noe Jimmy Fallon sørget for å gjøre et poeng av. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Har de flyttet sammen?

Komikeren, som blant annet er kjent fra det populære humorprogrammet «Saturday Night Live», sier riktignok ingenting om de siste spekulasjonene som herjer internett - nemlig at paret også skal ha flyttet sammen.

Grande har riktignok hintet om samboerskapet på Instagram, der hun skrev følgende tidligere i uka:

«Oss i vår nye leilighet uten møbler. En høytaler og godteri». Teksten skrev hun under et bilde av tegneseriefiguren Svampebob, ifølge E!

Davidson bekreftet altså forholdet til popstjerna for tre uker siden, ved å poste et bilde av seg selv og Ariana, kledd i matchende Harry Potter-kapper, med følgende melding:

- Kammeret med hemmeligheter er blitt åpnet.

Tordnet mot fan

Grande fulgte opp på Instagram dagen etterpå, med et bilde av seg selv og sin nye kjæreste.

- Jeg tenkte deg inn i livet mitt. Woah! Se hva hjernen min kan utrette, lød meldingen hun delte med sine 120 millioner følgere.

i thought u into my life 💭 woah ! look at my mind 💡⚡️🙈

Et innlegg delt av Ariana Grande (@arianagrande)

Kort tid før det ble kjent at Grande hadde innledet et forhold med Davidson, ble sangerens ekskjæreste arrestert etter å ha krasjet bilen sin, angivelig i påvirket tilstand. Hendelsen sørget for at flere anklaget Grande for å ha skyld i eksens oppførsel. Det fikk 24-åringen til å se rødt:

«Hvor absurd er det ikke at du minimaliserer kvinnelig selvrespekt ved å si at noen bør bli i et giftig forhold fordi han har skrevet et album om meg, noe som for øvrig ikke er sant», skrev hun på Twitter, og fortsatte:

«Jeg er ikke barnevakt eller mamma, og ingen bør føle at de er nødt til å være det. Jeg har brydd meg og prøvd å støtte ham, men å skylde på kvinner for menns manglende evne til å holde styr på seg selv - det er et stort problem».

MANCHESTER ARENA: 22 personer ble drept og 59 skadd i en eksplosjon under en Ariana Grande-konsert. Video: CNN. Vis mer