Jessica Simpson:

Bekymret etter dette

«Noe er galt her».

REAGERER: Da Jessica Simpson la ut et reklameinnlegg på Instagram ble kommentarfeltet fylt opp med fans som ytret sin bekymring for skuespillernes velvære. Reporter: Christian Fjermeros / Video: @jessicasimpson/Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artiste Jessica Simpson (42) har helt siden 2000-tallet ofte vært å se i rampelyset. De seinere åra har hun fått stempel som «dum blondine», men har gjort det stort både på hitlistene og på TV-skjermen.

Hun har likevel hatt sitt å slite med. I selvbiografien «Open Book» har hun blant annet vært åpen om at hun har slitt med rus- og alkoholmisbruk, ifølge People.

Derfor er fansen hennes stadig ekstra på alerten, og nå er det en ny video av 42-åringen som skaper bekymring blant fansen, ifølge Page Six.

I en reklamevideo for Pottery Barn, som du kan se i videoen over, mener nemlig fansen at Simpson verken ser eller høres ut som seg selv. Hun har også publisert videoen på Instagram.

«Hei, jeg er Jessica Simpson, og velkommen til dattera mi Birdies rom, designet av Pottery Barn Kids og litt av meg», sier artisten i videoen.

Mens hun tilsynelatende mumler sier hun videre at hun ble dratt til formene og fargeskalaen som er brukt på rommet - som hun mener gjenspeiler datteras personlighet.

Mens enkelte av følgerne ga artisten komplimenter for hennes gode interiørøye, har kommentarfeltet på Instagram vært fylt til randen av personer som uttrykker bekymring for stjerna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.