George Clooney:

Bekymret for familiens sikkerhet

- Vi vil virkelig ikke at barna våre skal bli utsatt for noe.

SIKKERHETSUTFORDRINGER: George Clooney forteller om bekymringer rundt familiens sikkerhet, nå som kona Amal Clooney går rettens vei for å holde IS-medlemmer ansvarlige for sine grufulle handlinger. Foto: NTB Scanpix
SIKKERHETSUTFORDRINGER: George Clooney forteller om bekymringer rundt familiens sikkerhet, nå som kona Amal Clooney går rettens vei for å holde IS-medlemmer ansvarlige for sine grufulle handlinger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Advokat Amal Clooney (41) tar i disse dager anklager mot den Islamske Stat til retten i Frankrike, der hun i første omgang representerer 26 år gamle Nadia Murad - som ble kidnappet i 2014 og solgt som sexslave av IS.

Clooneys mål er å få saken tatt videre til den internasjonale domstolen i Haag, der hun ønsker at de ansvarlige skal bli satt ansvarlige for sine handlinger.

I forkant av rettssaken har 41-åringen, som er kona til Hollywood-stjernen George Clooney (58), uttalt at hun er klar over risikoen hun tar med denne saken. Hun har også snakket med ektemannen.

- Dette er noe jeg diskuterte med ektemannen min. Vi er klar over risikoen som er involvert, har hun sagt til The Today Show tidligere.

Sikkerhetsproblemer

Nå snakker George Clooney ut om sikkerhetsrisikoen paret står overfor på daglig basis - spesielt når det kommer til barna, tvillingene Alexander og Ella (1).

- Kona mi tar den første saken mot IS til retten, så vi har problemer. Ekte sikkerhetsproblemer som vi må takle hver dag, sier 58-åringen i podkasten «Awards Chatter» fra The Hollywood Reporter, gjengitt av avisa USA Today.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer