Supermodell Bella Hadid:

Bella Hadid om vekttapet: - Jeg vil ha rumpa mi tilbake

Supermodellen forteller hun har gått ufrivillig ned i vekt før Victoria's Secret-showet.

STRENG DIETT: Bella Hadid avslører at hun den siste tiden har gått «ufrivillig» ned i vekt før hennes debut som Victoria's Secret-modell neste måned. Foto: NTB scanpix
STRENG DIETT: Bella Hadid avslører at hun den siste tiden har gått «ufrivillig» ned i vekt før hennes debut som Victoria's Secret-modell neste måned. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Plus size»-modeller er i vinden som bare det, der blant andre supermodell Ashley Graham (28) stadig blir hyllet som et forbilde på grunn av sine former.

Hun er størrelse 16 i USA, som vil si at størrelsen hennes er rundt 48 i europeisk forståelse.

I år har også FEM-programmet «Top Model Skandinavia» fokusert på «formfulle» modeller. Poenget er å fronte et sunt kroppsideal, ifølge Discovery.

Undertøysgiganten Victoria's Secret har imidlertid måtte tåle sterk kritikk i flere år, nettopp fordi mange mener at de er med på å bygge opp under skjeve og usunne kroppsidealer med syltynne modeller.

Får kommentarer for vekta

Modell Bella Hadid (20) skal for første gang gå på catwalken som Victoria's Secret-modell når det mye omtalte undertøysshowet går av stabelen i Paris 5. desember.

Bella Hadid, som er modellsøsteren til Gigi Hadid (21) (forøvrig også modell), avslører at hun den siste tida har gått «ufrivillig» ned i vekt som følge av en streng diett og et intenst treningsregime.

Det snakker hun om i et intervju med People magazine.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer