Ben Affleck alkoholiker

Ben Affleck avslører: - Jeg har fått behandling for alkoholisme

«Batman»-skuespilleren har slitt med alkoholisme i mange år.

BEHANDLING: Ben Affleck (44) avslører at han nylig har vært til behandling for alkoholisme. Foto: AFP PHOTO / ALAIN JOCARD / NTB scanpix
BEHANDLING: Ben Affleck (44) avslører at han nylig har vært til behandling for alkoholisme. Foto: AFP PHOTO / ALAIN JOCARD / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ben Affleck (44) avslører at han nylig har gjennomgått behandling for alkoholisme.

Det skriver hovedrolleinnehaveren i «Batman vs. Superman» i et Facebook-innlegg.

- Jeg har gjennomgått behandling for alkoholisme, noe jeg har håndtert tidligere og som jeg vil fortsette å jobbe med. Jeg vil leve livet fullt ut og være en så god far jeg kan, skriver han.

Rykteflom

Som 28-åring i 2001, ble Hollywood-stjernen Ben Affleck behandlet for alkoholisme. Han var allerede da kjent for filmer som «Good Will Hunting» og «Pearl Harbor» som kom ut det samme året. Siden den gang har Affleck blitt en av filmindustriens mest yndete regissører og hovedrolleinnehavere.

Han har også hatt sine nedturer. Rykter om overdreven drikking, dopbruk, utroskap og gambling har svermet skuespilleren, som i perioder også har blitt kritisert for sine prestasjoner foran kamera.

I 2015 avslørte Affleck og kona Jennifer Garner at de skulle skilles, men de skal trolig ikke ha fullført skilsmisseprosessen enda. Med unntak av Oscar-utdelingen i slutten av februar, der han blant annet dukket opp på scenen med sin gode venn Matt Damon (46) og fikk se broren Casey (41) vinne Oscar for beste mannlige hovedrolle, har Affleck holdt seg borte fra rampelyset de to siste månedene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer