Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ben Affleck:

Ben Affleck skryter uhemmet av eks-kona halvannet år etter bruddet

- Hun er verdens beste mamma.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Ben Affleck og Jennifer Garner gikk hver til sitt etter ti år sammen. Foto: NTB Scanpix.
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Ben Affleck og Jennifer Garner gikk hver til sitt etter ti år sammen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er nå halvannet år siden skuespillerparet Ben Affleck (44) og Jennifer Garner (44) avslørte at de skulle skilles.

Duoen hadde da vært gift i ti år og har barna Violet (11), Seraphina (7) og Samuel (4) sammen.

Til tross for rykter om at Affleck skal ha vært utro med ungenes barnepike, har eksene klart å holde en vennskapelig tone etter bruddet.

- KARNEVAL: Ben Affleck ser for seg at valget i USA kan se litt ut som et karneval for oss i Skandinavia. Han er også kinoaktuell med filmen «Batman v Superman: Dawn of Justice». Video: Silje Kathrine Sviggum Vis mer

De bor fremdeles sammen, men har hvert sitt soverom, og drar ofte på reiser og utflukter med barna.

Nå hyller «Argo»-stjernen eks-kona for hennes egenskaper som mor.

- Hun er verdens beste mamma, skryter Oscar-vinneren i et intervju med Time Talks, ifølge Daily Mail.

- Han er mitt livs kjærlighet

Deretter legger Affleck til hva han er aller mest stolt over å ha oppnådd i livet.

- Om det gjelder karrieren eller noe som helst annet, så er barna min største bragd. Det er en glede å være sammen med dem, og jeg tror meningen med livet er å skape gode mennesker, forteller han.

Skuespillerparet forelsket seg i hverandre på settet til superheltfilmen «Daredevil» i 2003, og to år senere ga de hverandre sine ja under en seremoni i Karibien.

- Jeg giftet meg ikke med en gedigen filmstjerne. Jeg giftet meg med ham. Og jeg hadde gjort det samme igjen, avslørte Garner i februar i år.

FIKK FØLELSER FOR HVERANDRE: Affleck spilte Matt Murdock og Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix
FIKK FØLELSER FOR HVERANDRE: Affleck spilte Matt Murdock og Garner spilte Elektra Natchios i Daredevil, filmen de falt for hverandre i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han er mitt livs kjærlighet. Og hva kan jeg gjøre med det? Han er den mest brilliante personen i hvilket som helst rom. Og det mest karismatiske og sjenerøse mennesket, la «Mother's Day »-stjernen til før hun også delte noen av eksmannens mørke sider.

- Han er bare en komplisert mann. Jeg pleier alltid å si: «Når solen skinner på deg, så kjenner du det. Men når den skinner et annet sted, så er det kaldt». Ben kan kaste litt av en skygge.

Affleck har også tidligere benyttet anledningen til å skryte av sin fraseparerte kones egenskaper som mamma.

- Hun er en superheltmor. Hun er en fantastisk mamma, og jeg er veldig heldig som har henne som partner til å oppdra disse barna med. Vi setter dem først og prøver å gjøre vårt beste, forklarte han til E!Online i mars, ifølge nettstedet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!