«Bennifer»:

Ben Affleck skylder på Jennifer Lopez-romanse for bråtevis med filmslakt

- Det kunne blitt en film som ingen hadde brydd seg om.

YNDET OBJEKT: Jennifer Lopez og Ben Affleck ble regnet som et av de største parene i Hollywood på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix
YNDET OBJEKT: Jennifer Lopez og Ben Affleck ble regnet som et av de største parene i Hollywood på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De var et av Hollywoods aller største stjernepar fra 2002 til 2004, Ben Affleck (44) og artist Jennifer Lopez (47).

Det daværende paret møttes under innspillingen av i filmen «Gigli», og Affleck har tidligere uttalt at presset fra mediene var enormt, spesielt etter at det ble kjent at romantiske følelser hadde oppstått da filmen var under produksjon.

I et nytt intervju med Times Talk åpner Affleck opp om romansen, og hvordan den trolig er en av hovedårsakene til at «Gigli» fikk så massiv negativ omtale som den gjorde.

Filmen er nemlig ansett som en spektakulær fiasko, og ble trukket fra kino-salene i USA etter bare tre uker. Foruten å havne på IMDBs liste over de «100 verste filmene noensinne», var prislappen på produksjonen av prosjektet 54 millioner dollar.

- Ble en jævla stor greie

Til sammenlikning tjente filmen bare inn totalt 6 millioner dollar i USA og 1 million i resten av verden, ifølge Time.

Dagbladets anmelder, i likhet med kritikerne verden over, omtalte filmen som en katastrofe, og skrev blant annet at «Filmselskapet trimmet J-Los rumpe og blåste opp puppene, men «Gigli» kan visst ikke reddes allikevel».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer